slav Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 dziś kolejne wzdręgi udało mi się skusić na mikrojingi kolegi z forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ostatnio ponownie takie ładne rybki udało się wyjigować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Ja w tym roku znów udaję się na Suwalszczyznę i będę próbował na jeziorze Wigry poławiać te piękne ryby. Ciekawe czy ławica wielu tysięcy ryb (to nie pomyłka) dalej pływa w znanej mi miejscówce? Fajnie by było, nałowić się do syta stojąc po pas w wodzie Ja wolę taką formę spędzania czasu i przy okazji opalania się niż leżenie jak wieloryb na piasku.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Ja w tym roku znów udaję się na Suwalszczyznę i będę próbował na jeziorze Wigry poławiać te piękne ryby. Ciekawe czy ławica wielu tysięcy ryb (to nie pomyłka) dalej pływa w znanej mi miejscówce? Fajnie by było, nałowić się do syta stojąc po pas w wodzie Ja wolę taką formę spędzania czasu i przy okazji opalania się niż leżenie jak wieloryb na piasku....i znowu sumka przytniesz tak przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 (edytowane) Edytowane 29 Czerwca 2014 przez kubaS 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Dublecik jeszcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Jezioro TBG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Ładne rybki Panowie u mnie same średniaki ale na ul zabawa super 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Fajniutka!Aż kark boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Ja takie połowiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi