SPIDERLING84 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 W poniższym filmiku - pierwsza ryba, która pojawia się na ekranie (plus slow motion chwilę później). Karp? Amur? Bolek?https://www.youtube.com/watch?v=pBuFmzX55Ns&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 jak dla mnie to był karp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Wydaje mi się że to karp a jeśli nie to może lin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Na bolenia mi on nie wygląda więc raczej karpiszon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Karp na jakieś 99 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Karp jak malowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) By wiedział, jaką rozterkę budzi... Pewnie teraz ryje w mule za jakimiś skorupiakami a my się trudzimy w identyfikacji Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez SPIDERLING84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Sazan. Na 90%. Na pewno nie lin, lin ma inny kształt płetwy ogonowej .Może być i jaź. I w sumie obejrzałem film kilka razy i bardziej skłaniałbym się ku tej wersji. Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez misiek116p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Karp jak dla mnie, no i ciąg "liszczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Karp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Jeśli karp,to sazan.Ja obstawiam na wypasionego jazia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 to jaź.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Ja twierdzę, że to amur. Starałem się przypatrywać pyskowi i ten charakterystyczny ogon, wątpię żeby to było coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 A dla mnie to spore leszcze i nic innego mi nie pasuje do tych ujec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Dalej to leszcze zgoda, pytanie było jednak o pierwszą rybkę w slow-motion 0:46 ja widzę tam amurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 W przyszłości operator kamery proszony jest o pobranie próbki moczu danego osobnika w celu identyfikacji , co byśmy nie mieli wątpliwości. Wesołych Świąt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) Węgorz? ...Albo nie ... prędzej wengoż... Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez makamba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Mi wydaje się że to jest amur, a po nim stado leszczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Koń. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Koń.Jeszcze Ci kartę wędkarską zabiorą za pisanie takich rzeczy. Przecież koń ma inny ogon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Jeszcze Ci kartę wędkarską zabiorą za pisanie takich rzeczy. Przecież koń ma inny ogon. Też mi się zdaje ,że koń , bo jak w szkole grałem na skrzypcach to z jego kopyt robiliśmy smyczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 No i zagadka rozwiązana.Smyczki były gwoździem do jej trumny.(W sumie to fajna taka intelektualna rozrywka w ten ciężki, świąteczny dzień. Są jakieś inne?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Mam jeszcze kilka podobnych filmików, ale po "koniu" boję się je tutaj wrzucić.Poważniej nieco, to myślałem, że na j.pl od razu dowiem się co to jest za stwór. A tu kapa. Ilu wędkarzy tyle opinii Wobec tego zobowiązuję się go niebawem złowić. Jeśli nie weźmie na paprocha - to znaczy, że na 100 proc był to amur i zagadka rozwiązana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Wypłynęło takie coś na zalewie w Żyrardowie. Psy to wywlekły, łeb urwały (choć dziwnie wygląda jak odkrojony), łeb przejechał samochód. Wszystko leży i śmierdzi na kilometr. Ale co to jest? W pysku nie ma zębów, brak też wąsów. Łuska jakaś taka sandaczowa, ale przecież to nie sandacz. Ki czort? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Tołpyga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi