Guzu Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Polecam zapoznac sie z tym watkiem. Tez o podbieraku gumowym http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=198169 & Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Szkoda ze linki do muller-fishing jzu nie aktualne, ale przynajmniej wiem ze firma Predox tez takie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Okej, polowanie na ten podbierak to prawie jak szukanie Yeti.Ale w koncu po paru tygodniach oczekiwanai w koncu RavenFishing sprowadził go i mam to cacko http://www.ravenfishing.pl/pl/product/drapiezniki/2925_podbi eraki/spro/super_big_fish_rubber_net/spr324600000/Link. Cię?źkawe troche ale bedzię u?źwyany tylko z pontonu, guma solidna , kotwice w końcu się nie bedą plątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Spokojnie mo?źna te?ź kupić samą silikonową siatkę i zamontować na ulubionym stela?źu. Tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Spokojnie mo?źna te?ź kupić samą silikonową siatkę i zamontować na ulubionym stela?źu. Tak wygląda kolego gdzie kupić taką siatkę? chciałbym wymienić w moim podbieraku, bo mnie materiałowa ju?ź denerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 r?łwnie?ź chętnie bym się dowiedział gdzie taką siatkę mo?źna dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Tu jest coś podobnego. http://www.ebay.com/itm/RANGER-RUBBER-LANDING-NET-REPLACEMEN T-XL-/250990049205?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a702c 37b5 Musiałbyś podpytać, czy sprzedawca nada do PL. Mo?źe w PL ktoś sprzedaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abugosh Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 gotowy, solidny podbierak z taką siatką sprzedają w ravenie, sygnowany chyba jest nawet przez spro- cena to jakieś 150zł.przymierzałem się ale jest strasznie płytki i obawiam się ?źe bardziej ?źwawe ryby będa z niego po prostu wyskakiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 W zeszlym roku przetestowalem doglebnie. Calkowicie gumowa siatka nie moze byc bardziej gleboka bo urzadzenie bedzie poreczne jak płyta traserska w roli rakiety tenisowej.. <_< Jezeli ryba sztywnieje to sprawa jest utrudniona a jezeli jeszzce jest zapieta za skorke to wrecz beznadziejna (tu pozostaja juz tylko nylonowe podbieraki o matni wielkosci lotni, gdzie ryba wplywa)...natomiast przy wzglednie normalnym zerowaniu ryba sklada sie do tego podbieraka niczym wą?ź.Przy odpowiednich rozmiarach ryby w to zlapanej, konstrukcja powoduje jej calkowite unieruchmienie, dop?łki ciezar zdobyczy napreza siatke... Gumo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Widziałem w ofercie Orvisa z siliconową, bardzo mocną siatką z du?źymi oczkami. Są r?ł?źne typy, od klasycznych pstrągowych przez bardzo du?źe łososiowe po modele do wykorzystania na łodzi.Cena, c?łz....widziałem dobre kije sporo tańsze. Ale design na piątkę. Tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Odgrzewam kotleta Chciałbym kupić podbierak z siatką z tworzywa i szukam opinii nt dostępnych na rynku produktów. Zależy mi na podbieraku, który można przypiąć do kamizelki, przy czym nie chciałbym żeby korzystanie z niego wiązało się z jakimiś specjalnymi wygibasami. Czy modele z rozkładanymi rączkami sprawdzają się w praktyce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryga Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Poszukaj podbieraka PATRIOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) Poszukaj podbieraka PATRIOT Patriot ma chyba tylko gumowaną siatkę.Nie jest ona cała z tworzywa/gumy/silikonu. Ew. jeśli jest model Patriota który taką ma to również poproszę o info Edytowane 23 Lutego 2016 przez Bander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Ew. jeśli jest model Patriota który taką ma to również poproszę o info Radek, planujesz wymienić swoje "maleństwo" ?Obejrzałem w FM krótkie podbieraki z gumową siatką produkcji Dragon, Jaxon i DAM, wrażenia są dobre, chyba zwycięży cena. Przymierzyłem się do takiego z długą, rozkładaną rączką z ABU G. i rezygnuje z tej koncepcji - jest bardzo ciężki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Wymieniony Szukałem długo....moim zdaniem najlepsze w cenie jeszcze dla mnie do przyjęcia:http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/rubber-landing-nets-a48-p2148-k13548.html Kupiłem Extended Kayak Net bo krótkiego nie było. Moim zdaniem uchwyt (pianka) od razu do wymiany.Mają chyba najgłębszą siatkę dostępną na rynku.Pstrągowo super, szczupakowo bardzo przeciętnie (wyskakują dziady). Zapraszam na oględziny organoleptyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Też się zastanawiam nad berkleyem do łódki da radę do ryb do 80cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) Też się zastanawiam nad berkleyem do łódki da radę do ryb do 80cm ? Kayak Net na pewno będzie za mały.Są większe od niego ale nie wiem jak duże. Rozmawiałem ze sprzedawcą i mówił że do łódki na szczupaka używa takiego:Podbierak Telescopic Catch N Release Net - Berkley oczywiście... Ale ile w tym prawdy to nie wiem bo nie testowałem osobiście. Edytowane 23 Lutego 2016 przez Bander 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/dam-effzett-foldable-landing-net-with-lock-a48-p2335-k15225.html http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/dam-sumo-kosze-i-sztyce-do-podbierakow-a48-p2335-k15255.html Te widziałem na żywo są w różnych rozmiarach i cena lepsza Edytowane 23 Lutego 2016 przez Tommek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Tak, ale ona mają siatkę GUMOWANĄ.Te w/w Berklejowskie mają siatkę wykonaną w całości z miękkiej gumy/tworzywa i wielkie oczka.Zależy czego szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Wiem widziałem je na żywo. Ale są dużo lżejsze od berkleya no i tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas123 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 a co powiecie o tym podbieraku Rapala Networks L Pro-Guide L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek3b Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Może ktoś posiada i używa podbieraka z podanego linku.Warto kupić czy szukać czegoś innego w podobnej cenie. https://www.raven-fishing.pl/podbierak-gummi-predator-compact-net-60x60cm/pl/product/37121/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Ktoś coś poleci?rybki tak do 80-85cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 https://jmcadventure.com/sklep,online/akcesoria/podbieraki/szczupakowy-podbierak-gumowany-jmc-adventure-50x65podbierak-50x65100/Mam na łodzi dwa podbieraki.Wielki od Fox i ten troszkę mniejszy od JMC.Oba sprawdzają się bardzo dobrze.Wykonanie obu bardzo fajne.Gdyby ten drugi na rynek wszedł wcześniej też bym taki zakupił. (spora różnica w cenach FOX-JMC)Szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 (edytowane) większy podbierakhttps://allegro.pl/podbierak-berkley-large-snapper-aluminium-gratis-i7150382875.html a tu niższa cena berkleyahttps://askari.pl/glowna/2628-berkley-rubber-telescopic-catch-n-release-landing-net-150501.htmlużywałem i polecam, ryby są w dobrej kondycji i przynęty się tak nie czepiają jak w tych gumowanych siatkach Edytowane 18 Września 2018 przez ezehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi