tik_tak275 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam,mam pytanie czy tierra obsłuży przynęty do 60 gram.Pytanie kieruje do użytkowników i osób które miały w jakimś stopniu z nim do czynienia. Ps; W internecie nie mogę znaleźć żadnych konkretnych informacji o tym multiku.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Bez problemu To jest okrojona wersja modelu advantage 153hst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tik_tak275 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 A wiesz może od ilu gram ogarnie najmniej ??Nie wiesz ile może ważyć szpulka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Komfortowo od 9gram, kiedyś próbowałem żucać woblerami 6 gramowymi... trzeba było się trochę nagimnastykować. Szpulka waży około 25gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tik_tak275 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) To trochę ciężkawa ta szpulka,to cud,że przy takiej szpulce komfortowo ogarnia od 10 gr.Mi jednak najbardziej zależy aby długo pośmigał przy przynętach 20-60,nie wykluczam że będę go też używał do przynęt 10-35 jak dobrze ogarnia te 10 gr,a jak z właściwościami rzutowymi? Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez tik_tak275 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi