pablom Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Dla wszystkich którzy nie wiedzą czy jechać ze względu na chore ryby. Wczoraj rozmawiałem z p. S. Przychoćko. Twierdzi że ryby wchodzą cały czas. Chorych ryb nie widać - w przeciwieństwie do pazdziernika, zarówno obserwując rzekę jak i w punktach odłowowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Wkońcu jakas iskra nadzieji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@W9 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Przechodząc wczoraj wzdłuż Słupi w Parku Kultury i Wypoczynku w Słupsku widziałem 2 trocie i obie były chore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 piknie Panie piknie ! więcej takich zdjęć w tym wątku ! pzdr Pięknie i ładnie tylko żeby przypadkiem nie zmroziło na maxa jak w połowie stycznia 2006roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrynszpaN Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Panowie, proszę o radę jak wygląda sprawa noclegów w okolicy Lubicza. Możecie coś sprawdzonego zaproponować? Z Krakowa mam dosyć daleko.Pozdrawiam.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Szukaj w Toruniu.W Lubiczu coś jest ale ja tam nocowałem tylko pod namiotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrynszpaN Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 @kwasikTwardziel - mam nadzieję że nie było to na otwarciu sezonu.Pozdr.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Latem! Masz z internetu: hotel (noclegownia?) As czy Ewa? w Lubiczu ul. Nowa 11 tel.: 0 56 678 22 41.Nie sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Hej Panowie,01.01.2009 już za chwilę,A ja mam do Was pytanie,Będzie ktoś z Was nad Parsętą pierwszego ??? Aha, byłbym zapomniał,Podobno sporo grubszej ryby jest w tym roku w rzece,Z wczorajszego rozeznania telefonicznego wiem, że w tym roku rzeka jest bardzo dobrze pilnowana i większość kłusi odpuściła.Oczywiście coś tam się słyszy ale nie ma kłusownictwa na taką skalę co w latach poprzednich.Podobno w okolicznych wioskach nad Parsętą jest problem z kupieniem skłusowanej ryby, ze względu na ilość patroli. Pozdroorion99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 orion u mnie sie cos zapowiada ze jak tak dalej pojdze to zamiast za trocka w rzekach bede ganial po plazy... po wczorajszych zdarzeniach Andrzeja i milo26 wiele rzeczy nabralo innego wymiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Cytat z FFW roku 2006 polscy rybacy wyjeli z Baltyku 620 ton ryb lososiowatych , w roku 2007- 578 ton.Srednia wychodzi 599, czyli 600 ton powiedzmy. Przyjmijmy, ze srednia waga jednej ryby to 3 kilogramy .Wychodzi 200 tysiecy ryb.Na koniec przyjmijmy, ze dane o wielkosci polowow sa uczciwe..Daje do myślenia kogo trzeba by pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Mifek - też za mną chodzi plażowanie Tomi - też czytałem, myślę że te dane są mocno zaniżone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Miałbym wielką prośbę o rozwinięcie tematu plażowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zazwyczaj przeglądając wątki o Boleniach i Trotkach tylko szukałem zdjęć nie wgłębiając się w merytoryke ale dzisiaj musze zadać pytanie i nadrobić zaległości Mam szanse na wyjazd na Trocie w styczniu/lutym przyszłego roku.Jaki kij polecacie na owe ryby ?! Nie mówie tu o customach ani o wyrafinowanych kijach, kijek castingowy na jeden raz.Czy Premier 198 do 1oz będzie dobry od biedy ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zazwyczaj przeglądając wątki o Boleniach i Trotkach tylko szukałem zdjęć nie wgłębiając się w merytoryke ale dzisiaj musze zadać pytanie i nadrobić zaległości Mam szanse na wyjazd na Trocie w styczniu/lutym przyszłego roku.Jaki kij polecacie na owe ryby ?! Nie mówie tu o customach ani o wyrafinowanych kijach, kijek castingowy na jeden raz.Czy Premier 198 do 1oz będzie dobry od biedy ?! mleczko, zamiast zasmiecac forum wiesci znad wody jakimis nie konczacymi sie u ciebie sprzetowymi dylematami, przeczytaj ten watek i artykul o wedkach trociowych na stronie glownej. czytanie w jezyku polskim nie jest trudne naprawde. Napewno nie meczy tak bardzo jak wslepienie sie nocani w japonsko jezyczne strony sklepow wysylkowych z swiecacymi multiplikatorami pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Nie obrażaj mnie Jerzy, to ja raczej nie mam dylematów sprzętowych.Artkuł fajny ale tylko jeden kij to nie cutom więc mało narazie dalej wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Nie obrażaj mnie Jerzy, to ja raczej nie mam dylematów sprzętowych.Artkuł fajny ale tylko jeden kij to nie cutom więc mało narazie dalej wiem. Wcale nie masz, czy kupić Antaresa DC do skipingu czy nie lub co stuningować w multiku by się nie nudzić (bo po co na ryby...)... Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zazwyczaj przeglądając wątki o Boleniach i Trotkach tylko szukałem zdjęć nie wgłębiając się w merytoryke ale dzisiaj musze zadać pytanie i nadrobić zaległości Mam szanse na wyjazd na Trocie w styczniu/lutym przyszłego roku.Jaki kij polecacie na owe ryby ?! Nie mówie tu o customach ani o wyrafinowanych kijach, kijek castingowy na jeden raz.Czy Premier 198 do 1oz będzie dobry od biedy ?! Ja tam się nie znam, ale jak będziesz miał nawisy lodowe, to idealny będzie do podpierania się <_< . Ja wolę dłuższe kije, na małych strumykach z tą mocą, powinieneś dać radę,tym bardziej że raczej kelty będziesz łowić. Co prawda jak trafisz szalonego, metrowego łośka, to modlitwa pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Nie obrażaj mnie Jerzy, to ja raczej nie mam dylematów sprzętowych.Artkuł fajny ale tylko jeden kij to nie cutom więc mało narazie dalej wiem. Wcale nie masz, czy kupić Antaresa DC do skipingu czy nie lub co stuningować w multiku by się nie nudzić (bo po co na ryby...)... Pozdr. Salmojak nie umiesz wyczuć żartu z tą DeCetką to Twój problem a co Cie to obchodzi, za Twoje pieniądzę tego nie robie, widze że pomocy nie dostanepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Panowie,Proszę - odpowiadajcie na pytania, pomagajcie, pamiętajcie, że tylko tak stworzymy atmosferę na tym forum. Każdy z nas kiedyś zaczynał i wydawać by się mogło teraz, że były to idiotyczne pytania. Od jakości jednak tej pierwszej odpowiedzi zależy to gdzie osoba pytająca będzie za chwilę i o co będzie nasępnym razem pytała. Zamiast inwestować czas w takie odpowiedzi ...lepiej nie odpowiadać. Proszę jeszcze raz traktujcie się na wzajem z szacunkiem i pomagajcie nie licząc na nic w zamian PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witajcie.Moze napiszecie gdzie planujecie rozpoczac sezon,opiszecie swoje przynety,technike polowu i ulubione miejscowki.Mysle ze takie informacje przydadza sie takiemu nowicjuszowi jak ja.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 no ja w tym roku mam ten luksus ze sezon trociowy koncze 31.12 i zaczynam 01.01. takze nie jest zle a ostatnio nawet sie troche dzieje. rzeki w zasadzie mnie juz nie interesuja jesli chodzi o trocki. teraz tylko plaza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 no ja w tym roku mam ten luksus ze sezon trociowy koncze 31.12 i zaczynam 01.01. takze nie jest zle a ostatnio nawet sie troche dzieje. rzeki w zasadzie mnie juz nie interesuja jesli chodzi o trocki. teraz tylko plaza... Nie dziwie się - tam jest szansa na srebrniaka, a i tłum mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Panowie, proszę o radę jak wygląda sprawa noclegów w okolicy Lubicza. Możecie coś sprawdzonego zaproponować? Z Krakowa mam dosyć daleko.Pozdrawiam.G. Zajżyj do wątku o zlocie na Drwęcy pod koniec marca tego roku, nocleg był koło stacji paliw, jakieś 6 km przed Lubiczem, całkiem ok. p.s. przed Lubiczem od strony Wa-wy Tu masz link: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&&prevlo aded=1&th=5144&start=80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 GrynszpanSzukaj w Toruniu, to rzut beretem (moherowym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi