Liseq Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Mam zamiar wybrac sie do norwegii polowi w morzu nigdy nie bylem wiec mam duzo pytan.Ktos z forumowiczow napewno byl moze podzieli sie wiedza z kim i gdzie jechac?To pytania na poczatek,no i ewentualny,przyblizony koszt takiego wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Kieruj pytania do @witek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Byłem z Eventur Fishing cena zależy czy jest to wyjazd grupowy z przewodnikiem czy inddwidualny. Jeśli masz jakieś konkretne pytania to dawaj. Ze swojej strony mogę dodać że było super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Byłem indywidualnie, w 3 osoby, 6 dni łowienia, dojazd prom/samochód. Łączny koszt poniżej 7 tys. PLN. Pytaj śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liseq Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Zapytania kierowalem na priv prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorbas Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Byłem dwukrotnie na Lofotach,indiwidualnie w 6 osób -6 dni łowienia.Dojazd samochód i dwukrotnie prom.Koszt łączny na osobę około 1500 zł.Dobrze jednak mieć namiary na łowiska(miejscówki) tzn punkty z GPS-u.Bez tego trudno o dużą rybę.Bez namiarów łowi się czarniaki do 7 kg,z namiarami nawet do 16 kg.Najlepsze brania w nocy (której praktycznie niema).Byliśmy każdorazowo w czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi