krystian91 Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 No i dziękuję...Ładne ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 25 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Cześć.Jako że idą święta,wiadomo choinka i te sprawy,to coś na błyszcząco 70 mm ,około 7,5 grama.Wszystko w papierze brokatowym.Tylko zastanawiam się jak je wykończyć.Na jaskrawo,czy bardziej stonowane kolory na grzbiet i brzuszek .Jakieś sugestie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Jak już pojechałeś tak świecąco, to grzbiet bym przyciemnił lekko a spód rozjaśnił, bo myślę, że pod troć szykowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Jak już pojechałeś tak świecąco, to grzbiet bym przyciemnił lekko a spód rozjaśnił, bo myślę, że pod troć szykowałeś?Trochę brak czasu żeby je skończyć Ale do stycznia się chyba wyrobię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Zamówione przez kolegę Delbanka,Zostało polakierować.Ten bez sterowy, dodany w gratisie w zamian za testowanie i podzielenie się spostrzeżeniami .120 mm, 34 gramy,z grzechotką. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 10 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Fotka dla kolegi z forum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 No Panowie tak dawno nie zaglądałem na forum a tu się odgrzał świetny wątek:) Muszę powiedzieć, że mam kilka woblerów Grzegorza i skłamał bym gdym powiedział, że się nie nadają na ryby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 No Panowie tak dawno nie zaglądałem na forum a tu się odgrzał świetny wątek:)Muszę powiedzieć, że mam kilka woblerów Grzegorza i skłamał bym gdym powiedział, że się nie nadają na ryby:)Cześć.Wiesz co piszesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 14 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Cześć.Robią się kolejne w brokacie 65 mm,na razie około 5,5 grama.I trochę większe,75 mm i przed moczeniem w kaponie i lakierowaniem około 7 gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 14 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Na tych pierwszych które okleiłem tym papierem brokatowym ,powoli coś się zaczęło dziać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 27 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Cześć.Brokatomanii ciąg dalszy .Jeszcze przed lakierowaniem.75 mm ,około 9,5 grama.Podobno Trocie jarają się kropkami,to pewnie jakieś na korpusach wylądują .A tak po za tym,to wszystkiego naj,naj,w Nowym Roku dla wszystkich Forumowiczów . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Pierwsze oklejone papierem brokatowym skończone .75 mm,waga około 9 gram.Wczorajsze szybkie testy w deszczu,na pstrągowej Bystrzycy przebiegły pomyślnie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Super wyglądają. Fajny pomysł z tymi białymi łukami skrzelowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 10 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Chyba nawet fajnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Bardzo fajnie...Może teraz coś pod klenika?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 12 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Coś pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 4 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Bardzo fajnie...Może teraz coś pod klenika??????Pod Klenika .Na razie jeszcze w powijakach.Oklejone oczywiście papierem brokatowym.Pokaponowane...i zobaczymy co dalej ,pewnie jakieś ozdobniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 4 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Dwa razy dodałem tą samą fotkę,a powinna być ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 4 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Takie jeszcze pod kropki na mniejsze rzeczki.Kumpel się pyta czy otworzyłem fabryczkę bumerangów :)i jak się dokładnie przyjrzeć,to Ma trochę racji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Po klenika już mi się podobają ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 4 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Po klenika już mi się podobają Widzisz jak by nie Ty to bym zapomniał że kiedyś robiłem takich całe mnóstwo :)kurcze dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Nie ma za co... jeszcze zaczniesz boleniòwki robić ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 4 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Boleniówki.....kiedyś dla C.F,CHLEB POWSZEDNI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 4 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Ale Mnie podpuszczasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Zawsze to jakieś urozmaicenie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi