krystian91 Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Ale nie powiem ciekaw jestem tych boleniòwek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 4 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Jutro wstawię fotkę jak wyglądały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 No spoko ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Takie jeszcze pod kropki na mniejsze rzeczki.Kumpel się pyta czy otworzyłem fabryczkę bumerangów :)i jak się dokładnie przyjrzeć,to Ma trochę racji Oby Grześku te bumerangi wracały z kropkami . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Banany - bumerangi pierwsza klasa. Daj znać po testach jak głęboko zejdą i jak pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Banany - bumerangi pierwsza klasa. Daj znać po testach jak głęboko zejdą i jak pracują Jeszcze z tydzień pracy z nimi i się zobaczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Ale nie powiem ciekaw jestem tych boleniòwek...Tak wyglądał Glitter dla C.F.Nic specjalnego,ale fajnie się podobno spisywał . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 No chętnie przetestuję ????Na CF jest jakiś nowy glitter... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 No chętnie przetestuję Na CF jest jakiś nowy glitter...Nie ma i już nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Cześć.Pomimo, że tak powiem brakuje czasu, cały czas coś Mnie korci żeby coś wystrugać :)Te z pierwszej fotki,z fajnie opalizującym lakierem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Te trzy w kropy,z opalizującym lakierem.Zawsze coś się pomerda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Kleniowe skończone :)40 mm około 4 gram,pływające.Gotowe do łowienia i zmiany właściciela 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 No ładne, 1 i 3 chetnie przytulę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 No ładne, 1 i 3 chetnie przytulę...Mówisz i masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 No to świetnie, wyślij priv ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Jak zawsze klasa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Jak zawsze klasa!!!Się staram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Cześć.Na prośbę kolegi z forum,poczyniłem coś takiego :)180 mm,132 gramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Kawał rybska ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 To chyba będzie służyć do głuszenia ryb :)Ale sporo pracy Mnie to kosztowało,to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Wielkie bydlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 (edytowane) Takie jeszcze pod kropki na mniejsze rzeczki.Kumpel się pyta czy otworzyłem fabryczkę bumerangów :)i jak się dokładnie przyjrzeć,to Ma trochę racji Powiem tak, że nawet całkiem nieźle sobie poczynał na mniejszym ciurku.Rybki nie "pojmał" ale to tylko kwestia czasu. ???? ???? Edytowane 15 Marca 2021 przez TOFIX99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 16 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Powiem tak, że nawet całkiem nieźle sobie poczynał na mniejszym ciurku.Rybki nie "pojmał" ale to tylko kwestia czasu. 20210314_090323.jpg Muszę Ja się w końcu wybrać na rybki i coś pojmać Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Takie poczyniłem dla Kolegi z forum.120 mm,okło19 gram.Pracują bardzo majestatycznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi