Gizmond Opublikowano 25 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Cześć.Dzień Dziecka coraz bliżej to postanowiłem zrobić Sobie prezent :)Trzy Sandaczowe perełki na ten sezon.120 mm,waga około 11,5 grama. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 No super wyglądają ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 27 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 No super wyglądają Staram się jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 27 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 A jeszcze kilka w że tak powiem Narodowych barwach :)75 mm,około 8 gram. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 1 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Cześć.Takie trzy woblerki dla kolegi :)70 mm,około 7 gram.Pływaki.Akcja średnia i wyraźnie lusterkująca. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 25 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Cześć.Dawno Mnie tu nie było ,ale był totalny zastój w pracach ze względów osobistych.Już takie woblerki prezentowałem.W wersji kolorystycznej,oczywiście .Wobki oczywiście z Balsy,stelaż przez całość z drutu chromo niklowego,pod pięcioma warstwami Domaluxu,pięknie opalizujacy lakier,niestety na fotce tego nie widać chociaż aparat Mam niczego sobie Woblery testowane i ustawione 80 mm,waga około 9,5 grama.Pływające,praca taki średni x.Oczywiście filmik z pracą woblerów mogę podesłać MMS. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 14 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Cześć.Trzy woblerki w klasycznym Narodowym malowaniu.Zaczynam coś robić na już za progiem zbliżającym się sezon. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 29 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Cześć.Sezon już za progiem,więc trzeba się zbroić .Kilka woblerów poczyniłem.75 m,waga pomiędzy 8 a 9 gram.Z kotwiczkami nr 4,na granicy pływalności.Trochę malowane,trochę oklejone papierkiem brokatowym.Potrzebna jeszcze ustawka i będą gotowe to boju 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 29 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 I jeszcze kilka Moich ulubionych bananów .80 mm,waga około 8,5 grama 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 17 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Cześć.Witam wszystkich Forumowiczów :)Dorwałem ostatnio taki fajny materiał do oklejania.Mieni się to to wszystkimi kolorami tęczy,ale jest cholernie trudy do oklejenia.Wykorzystałem wszystkie kleje jakie Mam w arsenale,bez Marszałkowskiego.Bardzo dużo pracy Mnie kosztowało by to jakoś wyglądało :)ale Mi się zrymowało .Sam korpus to klasyka,80 mm,waga troszkę ponad 9 gram.Przed ostatecznym malowaniem i lakierowaniem.Ciekawy jestem co o takiej kolorystyce myślicie i czy warto w to iść,bo okleić jest to na prawdę jest cholernie trudno 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Wyglada ciekawie jak torebka zabawkowa córci mieni się pieknie różnymi kolorami,na trotki będzie idealne ale pracy żeby to skleić ohohohoo.Napewno warto zrobić mała partie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 18 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Tak też będzie.Te korpusy okleiłem na próbę jak to wyjdzie. :)A wyszło chyba dość dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 (edytowane) fajny kolor jako wobler fluo,,,niestety większość materiałów często zmienia kolor albo całkiem niszczy oryginalny kolor po zanurzeniu w różnych lakierach,,np jasna laikra ale twój jest okej,,,pozdrawiam Edytowane 18 Stycznia 2022 przez andre99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 18 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Po nałożeni jednej warstwy Domaluxu,wyszedł i kolor niebieski. Sam jestem w szoku że tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 I jeszcze kilka Moich ulubionych bananów .80 mm,waga około 8,5 gramaAle ciekawe Fajnie muszą zamiatać w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Ale ciekawe Fajnie muszą zamiatać w wodzie Zamiatają. Mam trociówki (duże pstrągówki) od kolegi i są super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 19 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zamiatają. Mam trociówki (duże pstrągówki) od kolegi i są super Dzięki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 14 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Cześć.Kilka korpusów przygotowanych już jakiś czas temu.Z przyczyn osobistych nie było możliwości ich dokończenia.Ale muszę się pozbierać i się nimi zająć.80mm,8 gram.Trzy pierwsze to nowe kolory papieru brokatowego jaki pozyskałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 17 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Cześć.Z uwagi na to iż Mój warsztat malarski jest dość ubogi i nie potrafię malować ,cały czas szukam jakiś ciekawych materiałów do oklejania korpusów woblerów.Podobny do poprzedniego ale o innej fakturze,co sprawia że inaczej załamuje światło.I co nie bez znaczenia ciut cieńszy,i troszkę łatwiej się nim okleja.Ale efekt też chyba ciekawy.Powstanie z tego taki mały zestaw.60 mm,około 6 gram.Zdjęcia z lampą,w realu nie jest aż tak niebieski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 20 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Cześć.Troszkę pomalowałem,i wyszły takie pstre .Może nie za piękne ale materiał do oklejania chyba się obroni 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Cześć.Dawno nic tu nie wstawiałem.Ten zestawik zrobiłem na zasadzie,że po małym remanencie w pudełkach okazało się że nie bardzo Mam na co łowić .I chociaż po wypadku palce drętwieją przy struganiu takich maluchów,to zrobiłem kilka sztuk.Przecież nie pójdę do sklepu i nie kupię Wszystkie kolory jakie Mam do wykorzystania z bibuły metalizowanej,bez jakiegoś szczególnego malowania.Pewnie dostaną jeszcze lakier opalizujący,i do boju .30 mm waga około 2,5 grama.Na kotwiczkach nr 10 będą pływać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Ten z kolei zestawik przygotowałem Sobie z okazji zmiany łowiska.Okazało się że na tej wodzie lepsze będą mniejsze i zdecydowanie smuklejsze woblery.Pierwsze efekty już były :)60 i 55 mm.waga około 4 gram.Na kotwiczkach nr 8 tonące. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 12 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Cześć.Coś tak pod Sandacze na środek sezonu.Błysk niesamowity,10 cm, 8,6 gr.Pływaki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 12 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Koniec sezonu niestety się zbliża,a że był niezwykle rwący ,z uwagi na specyfikę łowiska na które się przeniosłem,to jeszcze dwa woblery Sobie przygotowałem.Może przetrwają do następnego sezonu .Oklejone bibułą metalizowaną,niecałe 4 gr i 55 mm długości.Będą łowić.Po lakierowaniu,przejdą Mam nadzieję bardzo udane testy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Cześć.Niestety te z poprzedniego postu nie zasiliły Mojego pudełka :mellow:PolecIały do UK To zrobiłem Sobie jeszcze dwa.50 mm waga 4 gramy.Może jeszcze w tym sezonie Coś złowią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi