Gizmond Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 I Jeszcze Takie na zamówienie Kolegi z forum.Akcja drobna,wyjątkowo połyskliwe .10 cm,niecałe 10 gram wagi.Pływaki.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Cześć.Niestety te z poprzedniego postu nie zasiliły Mojego pudełka :mellow:PolecIały do UK To zrobiłem Sobie jeszcze dwa.50 mm waga 4 gramy.Może jeszcze w tym sezonie Coś złowią Jaką pracę mają te woblery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Jaką pracę mają te woblery ?Cześć.Tu nie wstawię :(Podaj nr tel.to podeślę MMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 1 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Cześć.Sezon na Pstrągowej rzeczce zamknięty.Całkiem udany.Gdyby nie wielka ilość straconych ryb ,byłby rewelacyjny :DCzas na inne rybki.Takich małych jeszcze tym materiałem nie oklejałem,ale wyszło całkiem spoko.40 mm,niecałe 3 gramy wagi,pływające,pod Klenia i Jazia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 7 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Cześć.Nowy sezon Pstrągowy za progiem .Kupiłem fajny materiał do oklejania woblerów i zrobiłem dla Siebie trzy sztuki.60 mm trochę ponad 4 gramy wagi. Smukłe korpusy :)Będą walczyć o pierwsze miejsce na agrafce :DA tak się prezentują. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 17 Listopada 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 (edytowane) Cześć.Nowy kolorek się sprawdził.Łowi wszystko co popadnie :DBez chirurga się niestety nie obyło Edytowane 17 Listopada 2022 przez Gizmond 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 17 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Cześć.Troszkę dzisiaj pobawiłem się w oklejanie.Wredny ten połyskliwy materiał,ale efekt wynagradza trudy :)Wszystkie 80 mm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gizmond Opublikowano 30 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Cześć.To nie tak że nić nie robię :)Trochę korpusów udało się przygotować.Ale totalny brak czasu na ich wykończenie :(Ale i nad tym zaczynam pracować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi