Krzysiek_W Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Czy istnieją jakiekolwiek powody przeciw. Gwarancję pomijam. Jakieś różnice sofcie, albo inne? Coś co mogłoby utrudnić życie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Skoro gwarancję pomijasz, to większość producentów ma wgrany język minimum angielski. A nawet jeśli nie to można go wgrać samemu. Instrukcja na pewno nie będzie po Polsku, ale zawsze można ściągnąć z internetu. Sam kupowałem już aparat zarówno w JP jak i USA i nie miałem problemów. Trzeba liczyć się z ryzykiem naliczenia cła i VAT-u. Ja w tym przypadku widzę tylko pozytywy, cena, produkcja w JP (tutaj już często jest jednak inny kraj).Pozdrawiam i zachęcam do zakupu, ale trzeba mieć sprawdzone, pewne źródło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Gwarancje olewam, bo to mały, prosty 3/4. Poza tym i tak będzie hackowany. Tam taniej tu drożej, w innym wypadku nie wiem czy kalkuluje się bez gwarancji. Gdzieś czytałem że koleś ściągnął sprzęt który miał tylko japońskie menu i miał spore problemy z wgraniem firmware'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi