mare7 Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 prosze o opinie na temat tych woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Ładne są, fajnie się błyszczą <_< ale obawiam się, że to mogą nie być oryginalne woblery yo-zuri... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mare7 Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 są napewno orginalne nie kupowałem ich w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 W kolumnie z prawej strony, pozycja 3 lub 5 od góry, (mam w odcieniu niebieskim 2 szt dług. ok. 6-6,5 cm) wolno poprowadzony, bywa zabójczy dla odrzańskich kleni. Ciekawostka, w spokojnym zastoisku kamiennej rafy, w leżącego swobodnie miewałem uderzenia wielkich boleni. Niestety temu już 3-4 krotnie nie podołały kotwice VMC. PSzmieniłem pozycje woblerków ponieważ czwarty od góry chociaż najbardziej podobny kolorystycznie ma ster nie taki jak 3 i 5-ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mare7 Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 ja mam nawet ciekawy zestaw woblerów ale jeszcze wszystkich nie przetestowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Z pierwszego zdjęcia,prawej kolumny 3 i 5 są na pewno OK.Takich mam kilka w wersjach raczej szczupakowych.Są to jeszcze piankowce nazywane przez producenta polibalsa,czy jakoś tak.Model ten,jak dobrze pamiętam L-Minnow pracuje szeroko,agresywnie i płytko.Ja mam wersje tonące,wiec mogę się nimi pobawić głębiej.Dużo skuteczniejsze jest jerkowe ich prowadzenie.Takie mam przynajmniej doświadczenie na moim jeziorku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Ogolnie woblery marki Yo Zouri - DUEL sa bardzo dobre.Nie sadze by mieli modele nielowne.Kwestia, ze pochodza z dosc odleglego kraju i niektore nie pasuja do lowisk i warunkow w Europie. Sam uzywam kilku modeli do trollingu glownie. Wczoraj jednego dosc skutecznie zdemolowal mi niewielki wasacz - kolko otworzyl, dobrze ze drugie wytrzymalo Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mare7 Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 duel i yo-zuri to jedna firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Tak, to napisalem w pierwszym zdaniu wypowiedzi Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Musze sie przyznac ze lowie prawie wylacznie woblerami z Japonii i jestem bardzo zadowolony. Sa bardzo ladne, leca daleko i skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Tych ze zdjecia z lewej strony, dwa 1sze od gory w ogole nie kojarze...to Yo-zuri/Duel?Takiego, jak te dwa z lewej od dolu, posiadam, wrzucilem i zastanawialem sie do czego on by mi sie przydal.... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mare7 Opublikowano 20 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 tak to są wszystkie yo-zuri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi