bart84 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Witam. Jestem nowym na tym forum więc proszę o wyrozumiałość. Kompletuje zestaw na okonia morskiego (spinning) - kupiłem wędzisko Fiume i kołowrotek Okuma Salina - uzbroiłem go w plecionkę Dragon Maxima Fluo 0.16. Potrzebuje kupić jakiś dobry fluorocarbon do tego zestawu na przypon. Okoń nie ma w zwyczaju przegryzać plecionki, ale chodzi mi o zaczepy, których w miejscu połowu jest pełno. Pozdrawiam i proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ja do przyponow uzywam tego:http://www.seaguar.co.uk/seaguar-leaders.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart84 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Widzę, że słaba dostępność na rynku polskim, ale jak wrócę do Holandii, to tam sprawdzę. Który model dokładnie polecasz i jaką średnicę? Jakie ryby łowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ja akurat uzywam ace. Łowię głównie okonie. Uzywam od 8.8 do 11.6 lb w zależności od warunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi