harp Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 To się może spotkamy gdzie w centrum i wydusimy z tego.sprzętu więcej:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 bardzo chętnie. Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygant Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Raczej gość jest mocno PRO Udało mi się po dniu treningu machnąć w akceptowalnym stylu głowica plus 5 metrów runingu , i to mi wystarczyło na mojej rzece, nie próbowałem więcej. Kluczowa tutaj wydaje się yć praca drugiej ręki ( haul ) . Pewnie by się dało, tylko nie było po co. Na dalsze dystanse to mam VIbe 125 7-8 , 65tki dedykowane są właśnie na mniejsze rzeki i tutaj sprawdzają się b. dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Kluczowe jest dla mnie wyczucie najlepszej pozycji i prędkości pętli D z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi