Zander Hunter Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Koledzy mam pewien problem którym się chętnie z Wami podzielę.Problem polega oczywiście na wyborze blanku pod kijek(spin) na szczupaki.Parametry jakie powinien mieć to długość max 213 cm w jednym kawałku,ma obsługiwać, od gum 10 cm z główką 25 gr., większe obrotówki, i czasem slidera 10 F i SChciałby aby pracował pod rybką i miał pełne ugięcie.Do tej pory myślałem o jakiimś phenixie crankbaitowym z serii xCena nie gra roli, poważnie, proszę o jakieś sprawdzone propozycje, chodzi mi o takiekijki które mają tzw. dożywocie Z góry dziękuję za pomoc i pozrdo,ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Batson CB70H. Tylko ten 10S to juz max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darsio Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Dobrze myślałeś. Phenix x11 mam i polecam, dodatkowo nie gubi ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 zakupiłem sobie w tym sezonie do takich zadań LXS70MHF kij szybki,czuły i w każdym calu czuć moc tego blanku i ma piękna pracę pod rybą.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Xzoga Taka-G 66 7kg.Blank ma dożywocie, Ogarnia od 15 gr plus guma do 80-90gr jerków. Dla mnie uniwersał pod cięższe łowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 coś z im6 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Do 90 gr ale z przeznaczeniem -duże gumy, - duże blachy- średnie i większe woblery , mam phenixa x13. Jeszcze nim nie łowilem więc nic nie napiszę. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Wybór padł raczej na serię x11Xzogę brałem pod uwagę ale ktoś coś napomknął że x11 będzie się fajniej rzucało .Blank smukły i ma Power.Dziękuję koledzy za pomoc i pozdrawiam,ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Jeżeli ktoś lubi kompozytowe blanki to X11 dobry wybór. Ja jednak zostanę przy swoim Jak coś wymotasz to się pochwal. Wstaw jakieś ugięcia.Z tą smukłością to chyba przesadziłeś, x11 ma ponad 14mm na końcu a xzoga 10,4mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Panowie jaki zakres cw ogarnie Phenix X11, czy podany przez producenta ciężar przynęt 1/2-3 OZ pokrywa się z rzeczywistością? Ewentualnie jaki przedział przynęt jest optymalny dla tego blanku? Edytowane 19 Września 2016 przez Apioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi