Patrinho Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 1.Czy warto kupić kij dla początkującego Mystery Slider Jerk Cast 1,95m 30-80g co sądzicie o tym kiju.O raz wasze propozycje kijów do 200zł.2.kopiłem sobie ostatnio plecionek tylko zastanawiam sie czy rybom nie będzie przeszkadzać kolor czerwony plecionki chodzi mi o szczupaki. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Kolorek nie będzie przeszkadzał - poszukaj trochę i poczekaj. Do 200zł. znajdziesz lepszy kijek. Ja kupiłem Milleniuma - jak nówka 114,50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BITR Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 2. Uzywam ciemno czerwonej PP10lb i nie czuje roznicy w braniach. Nie gozej innych kolegow lowilem klenie, okonie i rzeczywiscie sczuple. Czerwony kolor jest gorzej widziany nad woda niz zolty ale lepiej niz ciemno-zielony. Pod woda czerwone swiatlo gubi sie najszybciej toz zgodnie z podsatawami optyki juz na niewielkich glembokosciach kolor czerwony jest widziany jak ciemno szary. To samo twierdzi producent.A tak wogole to nie uwazam ze szupaka da sie wyploszyc gruba linka czy przyponem. Jedyny wypadek kiedy zanotowalem roznice byl na zawodach kiedy zdazylo sie polawiac szupaczki-dlugopisy dlugoscia 7-10cm w bardzo plytkiej i czystej wodzie. Wtedy prez dlugszy czas nie mialem bran a zdejmujac przypon odrazu tracilem przynente za przynenta Normalne szcupaki maja linki w nosie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 20 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Hee thx za plecionkę a co sądzicie o wędce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Pisałem Ci - za tą samą cenę dostałem lepszą serię Poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi