Manniek66 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Co o tym sądzicie? Dla mnie to jest chore... https://www.facebook.com/rybawtarle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Grubą nicią szyta prowokacja jakiegoś trolla z FB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) autocenzura Edytowane 6 Marca 2015 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Proszzzzzz... Toż to najzwyczajniejsza w świecie próba wyprowadzenia z równowagi zwolenników innego punktu widzenia. Po co w ogóle to promować? Gdyby ktoś chciał zrobić to inteligentnie, założyłby profil o zabarwieniu typowo kulinarnym, bez tekstów o wyższości smaku ryby z ikrą. Jak rzekł Dagon, typowa prowokacja grubą nitką szyta. Zupełnie niegroźna, przejaskrawiona, rzucająca się w oczy, łatwa w zdemaskowaniu. Żart właściwie. Pozdrawiam,cristovoTen typ humoru zupełnie mi nie odpowiada.Jak to młodzież teraz mawia-słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ten typ humoru zupełnie mi nie odpowiada.Jak to młodzież teraz mawia-słabe. Oj słabe słabe...autorem prowokacji jest rzeszowski nazwijmy to wędkarz znany jako Lucio Łowca... tutaj jego Fanpage na FB https://www.facebook.com/wedkowanie?fref=ts . Ogólnie jak stwierdził dziś jeden kolega o Panie Lucio, "byle co robić...ważne żeby był szum wokół mnie" i zgadzam się z tym zdaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Kolejny, po akcji wsuwania paczki białych, genialny pomysł równie genialnego "łoFcy".... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 haha widać idiotów u nas nie brakuje!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Kolejny, po akcji wsuwania paczki białych, genialny pomysł równie genialnego "łoFcy"....Po tym wpisie odświeżyłem sobie filmik z jedzeniem robaków, tak tylko, by przeczytać jak go tam ludzie komentarzami zjedli i ..... padłem. To jest jakaś inna rzeczywistość, totalne SF i to w brudnym, postapokaliptycznym wydaniu klasy C, chwalą go, gratulują wyczynu, klepią po ramieniu....Jak tu się teraz dziwić, że zdobył się na kolejny wyczyn internetowy, skoro ma tak powszechny aplauz i poparcie naszych "kolegów" wędkarzy. Czytałem również Twoją wymianę zdań z celebrytą, mógłbym napisać - grochem o ścianę Kamilu, ale w tym przypadku, to było raczej grochem o beton. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 wygląda na prowokacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 A może by tak ktoś założył stronkę Lucio Debil na fejsie? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Po co się znizac do jego poziomu? Idiotów najlepiej lekceważyć bo przeważnie czekają tylko na taki ruch.. a tak jak nic się nie będzie działo to mu się znudzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Po tym wpisie odświeżyłem sobie filmik z jedzeniem robaków, tak tylko, by przeczytać jak go tam ludzie komentarzami zjedli i ..... padłem. To jest jakaś inna rzeczywistość, totalne SF i to w brudnym, postapokaliptycznym wydaniu klasy C, chwalą go, gratulują wyczynu, klepią po ramieniu....Jak tu się teraz dziwić, że zdobył się na kolejny wyczyn internetowy, skoro ma tak powszechny aplauz i poparcie naszych "kolegów" wędkarzy. Dagon.możesz dać linka do tego filmiku,na którym ten debil rąbie te robaki...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=CYRDiH2nJ9I Po co się znizac do jego poziomu? Idiotów najlepiej lekceważyć bo przeważnie czekają tylko na taki ruch.. a tak jak nic się nie będzie działo to mu się znudziTo prawda, on tylko czeka na taki ruch, potem krzyknie coś w stylu "Projekt Grażyna" i zrobi z siebie ofiarę hejterów pusząc się w blasku komentarzy od kolegów klakierów.Bezmiar głupoty można i należy obśmiać, jednak nie na taką skalę na jaką liczy Lucio.To ten typ gwiazdora, któremu raczej nie zależy na tym jak się o nim mówi, ważne by się mówiło. Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Prawie jak B. Gryls 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ale powiedzcie chłopaki ,że nie macie ochoty mu przywalić...? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Nikt się tutaj zdrowych odruchów nie wypiera. Z drugiej jednak strony, podnieść rękę na kolesia, który je robaki, to prawie jak na chorego...Jakoś tak, nie honor. Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Dagon 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=CYRDiH2nJ9I To prawda, on tylko czeka na taki ruch, potem krzyknie coś w stylu "Projekt Grażyna" i zrobi z siebie ofiarę hejterów pusząc się w blasku komentarzy od kolegów klakierów.Bezmiar głupoty można i należy obśmiać, jednak nie na taką skalę na jaką liczy Lucio.To ten typ gwiazdora, któremu raczej nie zależy na tym jak się o nim mówi, ważne by się mówiło. Ja się zastanawiam gdzie w takim przypadku podział się wstyd,honor,poczucie wartości itd..?Czy ten człowiek (i wielu innych) nie zdaje sobie sprawy,że się na oczach setek tysięcy ludzi po prostu zeszmacił...? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Chyba przeceniasz trochę zdolność do samooceny tego pana. Brawa mu biją, łapki w górę idą, odsłona za osłoną....We własnych oczach jest gwiazdą, bo mu mówią, że jest, a głos większości zawsze rykiem zagłuszy cichutkie popiskiwania rozsądku. Dla nas kicz i bezguście, dla niego co najwyżej bycie kontrowersyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Brawa mu biją, łapki w górę idą, odsłona za osłoną.... Bo większosć społeczeństwa głodna chodzi - potrzebują lidera , który ich do taniej wyżerki poprowadzi. Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL1962 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Gość się sprzedaje dla kasy(odsłony,"suby", reklamy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Panowie nie rozumiem Waszego spięcia, jest to fanpage zrobiony w przewrotny sposób i ewidentnie po to żeby napiętnować pokazane w nim postawy, Nie rozumiem tych wszystkich komentarzy z cyklu "Idioci" "Kłusole". Ludzie którzy to piszą, chyba myślą iż jest to faktycznie fanpage kłusowniczy. Co do Lucia. Niestety sądzę że wśród młodych adeptów wędkarstwa rekreacyjnego Lucio jest dużo popularniejszy niż J.pl i to on kreuje postawy. Wiedza jaką przekazuje jest raczej miernej jakości, jednakże są w niej zawarte idee traktowania ryb z szacunkiem oraz łowienia dla przyjemności a nie dla mięsa. Z czego osobiście się cieszę. Trochę przegina traktując swoją osobę jako wyrocznię ale w rezultacie nie ma tragedii. Już wolę żeby ta nasza tępa gimbaza oglądała Lucia niż jakiegoś psychopatę Ekonura czy innych baranów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Wytłumacz mi jakie to postawy piętnuje przepis ze smażonej ikry kwietniowego szczupaka?Jakie to niby właściwe wzorce dla młodych wędkarzy przekazuje Lucio przepuszczając przez własny układ trawienny paczkę białych robaków?Oraz gdzie widzisz to traktowanie ryby z szacunkiem, skoro cały ten durnowaty fanpage traktuje o zabijaniu i jedzeniu tarlaków? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 @Dagon, zdjęcia na tym fp pobrane są z czeluści internetu i na pewno nie są zrobione przez Lucia. Pokazują one właśnie jak wygląda przyziemne wędkarstwo w Polsce po to żeby ludzie którzy mają trochę rozumu w głowie się opamiętali i tak nie robili.To, że wpieprza robaki to był jakiś tam zakład, no tutaj się nie popisał ale można ten wybryk traktować z przymrużeniem oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Kwestia zdjęć i samego pomysłu była jasna dla mnie od początku, zresztą pisałem o tym wyżej.Nie potrafię tylko pojąć jakim cudem osoba, która niby szanuje ryby, popiera C&R, może jednocześnie zabrać się za projekt tak głupi i pusty jak ten fanpage, zasyfiając go fotkami wybebeszonych ryb, ikry, filetów i innego badziewia. Osobliwe ukazany szacunek dla ryb, kolegów wędkarzy i naszego hobby. Doszukujesz się szlachetnych intencji w przedsięwzięciu, które ma za zadanie zwrócić uwagę nie na problem mięsiarstwa, a na autora, nic ponad to. Nie bierz moich słów do siebie, nie Ciebie krytykuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Masz rację, doszukiwałem się w tym projekcie szlachetnych intencji i miałem nadzieję że również takie intencje przyświecają autorowi.Generalnie jestem człowiekiem który stara się wyłowić jakieś pozytywy w morzu gówna i wierzę w ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi