miras1983 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Panowie...szkoda prądu i ścierania klawiatury, na tego pseudo wędkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Jasne, ale chyba tylko dla Lucia i kolegów, których ten czerstwy żart bawił.Jak zwykle bez logiki, za to ze sporym żalem, bo mu szczupaka skrytykowali "na trupka w marcu", i jeszcze teksty o byciu miłym, a jak oponentów od gimbusów w filmiku wyzywał wygodnie zapomniał.Kolejne - nawoływanie do "róbcie coś" gdy tymczasem w którymś filmie stoją i brechtają, a w tle kolesie na dziko śmieciami brzeg dekorują.Wpuścić burdelowego karpia do wody, nakręcić hol martwego bolenia, ryby łowione w okresie ochronnym - które powinny z marszu do wody wracać, a nie czekać aż Lucio z aparatem przyjdzie, najeść się robaków i pogonić kilka koszulek na allegro. Tak wygląda robić coś i obraz wędkarstwa w stylu Lucia. Dobrze, że powiedział, że po nim spływa, przynajmniej wiem, że szkoda czasu na to, do czego zachęca - ukochane komentarze i łapka w górę, łapka w dół.Hitem i tak były modelki z reklamy tych koszulek, dziwne że jeszcze prokuratora nie dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Najbardziej mnie razi "ekstra postępowanie" i propagowanie łapanie w kwietniu z systemikiem na " trupka" łowiąc szczupaki jaki "przyłów" :/ Okropnie mnie to denerwuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 "Lucio łowca" coś spada oglądalność kanału na You Tube. Ja bym proponował temu panu nakrecić film z rybami " tylko nie łowienie szczupaków w kwietniu ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Ja bym proponował temu panu nakrecić film z rybami " tylko nie łowienie szczupaków w kwietniu ".Raczej musiałby poczekać rok, no chyba że w maju też potrafi łowić kwietniowe szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Raczej musiałby poczekać rok, no chyba że w maju też potrafi łowić kwietniowe szczupaki Na jego filmach nigdy nie złowiono jakiejś konkretnej ryby. Nawet za 10 lat nie doczekamy się ryb na jego kanale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi