pocztar234 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Witam , jestem początkującym wędkarzem spinningowym jednakże zaciekawiło mnie robienie samemu blach wędkarskich. Chciałbym żebyście koledzy podzielili się ze mną informacjami jak się to robi, co potrzeba i gdzie mógł bym to zakupić ponieważ u mnie w mieście nie ma takiego sklepu i takich produktów .Będę bardzo wdzięczny za wszystkie wskazówki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Okej, podziele sie z Toba strona gdzie jest wsysztko, kopalnia wiedzy: www.google.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Wszystko kupisz na stronie, http://polfishing.pl/ale ten wojek google tez dobra sprawa na poczatekpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Po wszystkie materiały idzie się na skup złomu. Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez DanTe2491MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi