Skocz do zawartości
  • 0

ZBIÓRKA SPRZĘTU dla młodzieży (d.wątek "Zamiana" z działu "kupię-sprzedam")

pirania74

Pytanie

Mam do was gorącą prośbę, a raczej propozycję:

Na I Zawodach Spinningowych o Puchar Naszych Łowisk wygrałem dwa spinningi. Postanowiłem je przekazać niesłyszącej młodzieży, z którą pracuję na co dzień, jak również w prowadzę koło wędkarskie, w którym mam kilkunastu podopiecznych, poznających tajniki spinningu. Z tym, ze jeden kij jest do lekkiego łowienia, a chłopcom jest potrzebne coś ciężkiego, na Wiślane łowy stąd pomysł zamiany.

Proponuję więc:

Kij LARUS PLATINUM SPIRIT ; Lenght: 9'6'' ft; Power: MEDIUM NIGHT; Action: MEDIUM FAST; LINE wt. 4-7,3 lb; HM GRAPHITE LPS96MLF2; Przelotki: FUJI, korek Krótka rękojeść - 45 cm, od mocowania kołowrotka do końca - 28 cm KIJ NOWY!!! W pokrowcu!!! Brak papierów, tj faktury czy karty gwarancyjnej... Kijek jest fajny - nada się na okonie, jazie i klenie

Chciałbym za w/w kijek dostać kij długości 2,70 - 3,00 m i c.w 10-30 g lub 15-40 g - może być używany, ale bez wad ukrytych!!! Z góry dziękuję za pomoc i chęć zamiany.

Proszę tylko o poważne oferty zamiany!!!

post-768-1348914167,5417_thumb.jpg

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

ja przekazuje kołowrotek do średniego spiningu oraz dodatkowo pudło plano, sporo kopyt, twisterów, główek, obrotówki, wachadła, woblery trochę przyponów...jak coś jeszcze wyszperam będe pisał. Cały czas czekam na sprzęt który obiecali mi przedstawiciele z firm wędkarskich. Jak coś od nich dostane odrazu będe pisał co przekazali. Pozdrawiam

• 0

Mało używany kij ABU Conolon 3 m (10') c.w. 12-30 g Clasic Aktion, dość długa rękojeść korkowa (dla mnie za długa). Wygrana na Salmo Parsęty 2004.

Nada się?

Witaj! Jak najbardziej się nada :D Proszę o wpisanie w tabelkę Pozdrawiam Paweł

podjąłem próbę wpisania, niestety nieudaną :D

to dla mnie zbyt skomplikowane :(

• 0

Czesc

Crypton z firmy Quantum m-mm : 180-0,30 130-0,35 100-0,40(17lbs-110yds)

G.R.-4,8:1

pracuje jak nowy

Jezeli sie przyda to wysle ?

Prosze o odpowiedz.

Pozdrawiam

Daro

@Daro dzięki- wpisałem w tabelę no i uzupełniłem o kolejne pozycje sprzęt podarowany przez kolegów @sandacz, @standerus, @kwasik, @BartekP - jeśli kogoś pominąłem, sorki - proszę pisać i upomnieć się o wpisanie do tabelki i to zrobię :mellow:

• 0

Sprawny DAM Quick Exsquisite MDS 625 (o ile pamiętam nazwę)

Dragon Millenium Wobler 2,4 c.w. 10-35g z przyciętą szczytóweczką o ok. 10m (pod sandacza z łodzi)

Pewnie jakiś plecak i trochę obrotówek też się znajdzie w zgrabnym portfelu. Może jakiś teleskop, z bazarowej sprzedaży, siatka/-tki na ryby, inny drobiazg typu małe składane krzesełka wędkarskie.

Ale to wszystko zabierzesz osobiście, jak przyjedziesz do rodziny

• 0

Sprawny DAM Quick Exsquisite MDS 625 (o ile pamiętam nazwę)

Dragon Millenium Wobler 2,4 c.w. 10-35g z przyciętą szczytóweczką o ok. 10m (pod sandacza z łodzi)

Pewnie jakiś plecak i trochę obrotówek też się znajdzie w zgrabnym portfelu. Może jakiś teleskop, z bazarowej sprzedaży, siatka/-tki na ryby, inny drobiazg typu małe składane krzesełka wędkarskie.

Ale to wszystko zabierzesz osobiście, jak przyjedziesz do rodziny

Dzięki wielkie Waldek! Być może do Lubania przyjadę wcześniej :mellow:

• 0

Jasna cholera, ostatnio sporadycznie zaglądam na forum, jakoś mało czasu itd, no i dobrze się stało, że Friko wątek przeniósł bo byłbym przegapił. Ale do rzeczy; na początek przygotuję trochę wahadeł S.Przychoćki, obrotówek i coś tam jeszcze z drobiazgów. Piszę na gorąco więc nie wiem co tam jeszcze znajdę.

No to to tyle, a akcja super się rozwinęła, wiadomo chłopaki jak zwykle stanęli na wysokości zadania.

Pozdrawiam

Jachu