Skocz do zawartości
  • 0

ZBIÓRKA SPRZĘTU dla młodzieży (d.wątek "Zamiana" z działu "kupię-sprzedam")

pirania74

Pytanie

Mam do was gorącą prośbę, a raczej propozycję:

Na I Zawodach Spinningowych o Puchar Naszych Łowisk wygrałem dwa spinningi. Postanowiłem je przekazać niesłyszącej młodzieży, z którą pracuję na co dzień, jak również w prowadzę koło wędkarskie, w którym mam kilkunastu podopiecznych, poznających tajniki spinningu. Z tym, ze jeden kij jest do lekkiego łowienia, a chłopcom jest potrzebne coś ciężkiego, na Wiślane łowy stąd pomysł zamiany.

Proponuję więc:

Kij LARUS PLATINUM SPIRIT ; Lenght: 9'6'' ft; Power: MEDIUM NIGHT; Action: MEDIUM FAST; LINE wt. 4-7,3 lb; HM GRAPHITE LPS96MLF2; Przelotki: FUJI, korek Krótka rękojeść - 45 cm, od mocowania kołowrotka do końca - 28 cm KIJ NOWY!!! W pokrowcu!!! Brak papierów, tj faktury czy karty gwarancyjnej... Kijek jest fajny - nada się na okonie, jazie i klenie

Chciałbym za w/w kijek dostać kij długości 2,70 - 3,00 m i c.w 10-30 g lub 15-40 g - może być używany, ale bez wad ukrytych!!! Z góry dziękuję za pomoc i chęć zamiany.

Proszę tylko o poważne oferty zamiany!!!

post-768-1348914167,5417_thumb.jpg

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Z Zestawienia widac ze jest 14 wedek i 11 kolowrotkow.

Mysle ze jak na potrzeby ogniska kijow jest dosyc.

Potrzeba natomiast jeszcze 3 kolowrotkow spinningowych, zwłaszcza do tych nieco mocniejszych, wielkosci 3000-4000 , i bedzie mozna mysle skompletowac 14 zestawow!

Plus oczywiscie nie ujete w tabeli przynety i akcesoria.

• 0

@Friko,

Nie zmieni to Twojej prośby o więcej kołowrotków, ale kijków będzie 15 i 12 kołowrotków. Tak, jak deklarowałem będzie to: Berkley Lighting Jerk do 120 gr. i multik Abu klasy C. Wieczorem podam doładniejsze dane. :D

@kryst dzięki Jak podasz dokładniejsze dane, umieszczę ciebie w tabeli Dzięki

• 0

Pragnę tu w imieniu swoim jak i młodzieży gorąco podziękować koledze Hubertowi Kurancowi z Chełma za przesyłkę pełną woblerów, która właśnie wczoraj doszła na adres naszego Ośrodka.

Hubert, proszę o kontakt na priv, bo jakoś nie mogę znaleźć twojego nicka na j.pl a w gąszczu wielu osób po prostu się pogubiłem... sorka Embarassed a chcę ci jeszcze osobiście podziękować :D

• 0

Paweł będę miał do przekazania dla Ciebie kijek castingowy do jerkowania Dragon, ale dopiero po spotkaniu z poperem (wstępnie planowane na weekend 8-9-XI)

Wiem że to nie żaden top level itd., ale akurat zostanie mi on bezużyteczny, a przy takiej akcji nie ma sensu go sprzedawać

Stan jego jest okej, trochę przybrudzony korek. W swojej historii złowił wieeeele szczupłych - może i kolejnemu posiadaczowi umożliwi nacieszenie się wędkarstwem :D

• 0

Dopiero teraz natrafiłem na ten wątek i jako że zawsze staram się wspierać takie inicjatywy przekazuje 2 prawie nowe Daiwy Revros w rozmiarze 1500 i 3000. Ze względu na brak czasu zwiazany z prowadzeniem firmy i organizacja wesela kolowrotki bede mogl przekazac dopiero po 08.11

• 0

Koledzy! Na początek bardzo przepraszam że zaniedbałem trochę ten wątek Już drugi tydzień jestem na zwolnieniu lekarskim - poważnie chory syn, więc nie miałem dotąd jak usiąść i wszystkiego poskładać

Uzupełniłem tabelkę o datki kolegi @brati i @tofik - bardzo wam dziękuję. Jak widać, jest już komplet - 14 wędzisk i 15 kołowrotków oraz 4 wędziska pod multiplikator i 1 multiplikator Myślę że czas już zamknąć listę, bo naprawdę sprzętu już wystarczy - jest trochę ponad nasze potrzeby, ale się przydadzą.

Dostałem cynk z pracy, ze przyszło już kilka przesyłek - wędziska i kołowrotki itp oraz przynęty - ja będę mógł to odebrać dopiero w środę 12 listopada, chyba że wpadnę w tym tygodniu pod wieczór i wszystko ogarnę i schowam, przy okazji sprawdzę od kogo już doszła przesyłka.

Proszę więc admina/moderatora o zamknięcie wątku w dniu 5 listopada 2008

Sprzęt można dostarczyć osobiście lub pocztą na poniższy adres:

Ośrodek Szkolno - Wychowawczy dla Głuchych ul. Łucka 17/23 00-842 Warszawa z dopiskiem: Dla koła wędkarskiego p. Pawła Jasińskiego

Przy okazji dziękuję osobom, które sprzęt czy przynęty już wysłały. Sprawdzę wszystko - od kogo doszło i poinformuję w tym wątku.

Jak wspomniałem, wędziska i kołowrotki są skompletowane, przydałoby się trochę wędkarskiego drobiazgu :mellow: w postaci przynęt i innych akcesoriów - to można również wysłać na w/w adres.

W odpowiednim czasie zorganizuję u nas spotkanie, na którym będę chciał z młodzieżą podziękować społeczności jerkbait.pl za WIELKĄ POMOC :mellow:

ZESTAWIANIE_SPRZETU[2](2).doc

• 0

Witam szanownych Kolegów!

Bardzo przepraszam wszystkich za znikome obecnie działanie z mojej strony w tym wątku...a wogóle na forum. Wypada na forum o tym poinformować aby was nie zawieść, waszego zaangażowania... Jest to spowodowane chorobą mojego rocznego synka, który to już miesiąc czasu zmaga się z chorobą a od minionego czwartku jest w szpitalu. Proszę o wyrozumiałość Jutro będę w pracy i sprawdzę co przyszło - oczywiście że poinformuję na forum Łączę pozdrowienia Paweł

• 0

Koledzy!

Dziś byłem w pracy....i powoli ogarniam wszystko Tak więc chciałbym tu w imieniu swoim jak i młodzieży podziękować niżej wymienionym kolegom, którzy dostarczyli na adres Ośrodka przesyłki - dziękuję wam bardzo w imieniu młodzieży

Przesyłki dostałem od:

kol. Huberta Kuranca - przesyłkę pełną woblerów :huh:

kol. Dariusza Kutza - kołowrotek + akcesoria B)

kol. Łukasza Adamka vel. tofik :mellow: - kołowrotek + akcesoria

kol. Tomasza Tarłowskiego vel Tarłoś :mellow: - masę przynęt i akcesoria :huh:

kol. Michała Rożko vel MichałR - 3 kije spinningowe, niezłe baty na niegrzecznych chłopców :mellow:

kol. Marcina Marczyka vel Biosteron - kij spinningowy :mellow:

Osobiście dostarczyli sprzęt:

kol. Krzysztof Kędra vel Krzysiek - kołowrotek :mellow:

kol. Łukasz Szymczak vel SzymusS - kij castingowy :mellow:

Jeszcze raz dziękuję wszystkim, od których otrzymałem sprzęt w imieniu swoim jak i młodzieży.

Od przyszłego tygodnia jestem już normalnie w pracy i można spokojnie dosyłać sprzęt lub dowozić osobiście. Adres Ośrodka jest podany wyżej :D

Na początku grudnia będę chciał zorganizować u nas w Ośrodku oficjalne spotkanie z szefostwem jerkbait.pl B) i oficjalnie podziękujemy całej społeczności tutejszego portalu. Datę jeszcze uzgodnię, bo muszę ze swoim przełożonym ustalić szczegóły.

Tak więc, kolejny już raz dziękuję bardzo osobom które sprzęt już dostarczyły Młodzież na maksa zadowolona :D