Skocz do zawartości
  • 0

ZBIÓRKA SPRZĘTU dla młodzieży (d.wątek "Zamiana" z działu "kupię-sprzedam")

pirania74

Pytanie

Mam do was gorącą prośbę, a raczej propozycję:

Na I Zawodach Spinningowych o Puchar Naszych Łowisk wygrałem dwa spinningi. Postanowiłem je przekazać niesłyszącej młodzieży, z którą pracuję na co dzień, jak również w prowadzę koło wędkarskie, w którym mam kilkunastu podopiecznych, poznających tajniki spinningu. Z tym, ze jeden kij jest do lekkiego łowienia, a chłopcom jest potrzebne coś ciężkiego, na Wiślane łowy stąd pomysł zamiany.

Proponuję więc:

Kij LARUS PLATINUM SPIRIT ; Lenght: 9'6'' ft; Power: MEDIUM NIGHT; Action: MEDIUM FAST; LINE wt. 4-7,3 lb; HM GRAPHITE LPS96MLF2; Przelotki: FUJI, korek Krótka rękojeść - 45 cm, od mocowania kołowrotka do końca - 28 cm KIJ NOWY!!! W pokrowcu!!! Brak papierów, tj faktury czy karty gwarancyjnej... Kijek jest fajny - nada się na okonie, jazie i klenie

Chciałbym za w/w kijek dostać kij długości 2,70 - 3,00 m i c.w 10-30 g lub 15-40 g - może być używany, ale bez wad ukrytych!!! Z góry dziękuję za pomoc i chęć zamiany.

Proszę tylko o poważne oferty zamiany!!!

post-768-1348914167,5417_thumb.jpg

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@kwasik, kijek mam :D Kiero zapomniał o nim jak wróciłem po 2 tygodniach do pracy...dzięki raz jeszcze :D

Dziękuję również bardzo gorąco @Sławkowi za bardzo dużą ilość woblerów że normalnie SZOK :huh:

Dziękuję również koledze Kazimierzowi Wąsikowi za akcesoria i przynęty :D

• 0
Koledzy!

Dziś byłem w pracy....i powoli ogarniam wszystko Tak więc chciałbym tu w imieniu swoim jak i młodzieży podziękować niżej wymienionym kolegom, którzy dostarczyli na adres Ośrodka przesyłki - dziękuję wam bardzo w imieniu młodzieży

Przesyłki dostałem od:

kol. Huberta Kuranca - przesyłkę pełną woblerów :huh:

kol. Dariusza Kutza - kołowrotek + akcesoria B)

kol. Łukasza Adamka vel. tofik :mellow: - kołowrotek + akcesoria

kol. Tomasza Tarłowskiego vel Tarłoś :mellow: - masę przynęt i akcesoria :huh:

kol. Michała Rożko vel MichałR - 3 kije spinningowe, niezłe baty na niegrzecznych chłopców :mellow:

kol. Marcina Marczyka vel Biosteron - kij spinningowy :mellow:

Osobiście dostarczyli sprzęt:

kol. Krzysztof Kędra vel Krzysiek - kołowrotek :mellow:

kol. Łukasz Szymczak vel SzymusS - kij castingowy :mellow:

Dziękuję kolejnym osobom za sprzęt:

kol. Waldkowi @popper - osobiście odebrałem - wędki i drobne akcesoria oraz przynęty

kol. Adrianowi Kochańczykowi za kołowrotek

kol. @kryst - za kijek castingowy i multiplikator

oraz kol. Łukasz @Sandacz - za OGROMNĄ pomoc :huh: - dzięki staraniom Łukasza, dostaliśmy sporo NOWEGO sprzętu - Daiwa-Cormoran oraz od firmy Design Fishing - kije, kołowrotki, koszulki, przynęty, akcesoria, czapeczki i wiele, wiele innych akcesoriów Łukasz, wielkie dzięki - masz u nas DŁUG WDZIĘCZNOŚCI :mellow:

• 0

I jeszcze jedno.... najważniejsze...

Po konsultacjach z @remkiem (na prośbę DYREKTORA :mellow: @remka) przełożyliśmy termin oficjalnego spotkania w naszym Ośrodku, podczas którego chcieliśmy podziękować społeczności jerkbait.pl za okazaną pomoc. Spotkanie odbędzie się w STYCZNIU 2009 roku - termin jeszcze do ustalenia.

Pozdrawiam wszystkich i raz jeszcze dziękuję za pomoc i dobre serce :D

• 0

Dziękuję Pirania. Oczywiście relację napiszemy.

Pozdrawiam

Remek

Remku, OK Termin styczniowy zgadamy jeszcze... Z mojej strony jest prośba - aby spotkanie nastąpiło max. do 18 stycznia bo potem są ferie zimowe i na 2 tygodnie wszyscy rozjadą się do domów rodzinnych... Jeśli nie da rady, pozostaje LUTY 2009...

• 0

Paweł, dziś był Olo u mnie i zapakowaliśmy jakieś 25-20kg dla was. Myślałem że wcześniej się u mnie pojawisz, a tak już zabrane, powiniśmy się w niedziele zobaczyć na rybkach.

Pozdrawiam Paweł

Paweł, wielkie dzięki Olgierda prosiłem... Sorka, nie dałem rady wpaść :/ Na rybki w niedzielę oczywiście wyskoczymy :D Szykuj więc formę na niedzielę bo SAJGON będzie :mellow:

• 0

Redakcjo Jerkbait'a, Koledzy, Koleżanki :mellow:

Nadszedł wreszcie upragniony moment, kiedy to ja wraz z młodzieżą z Ośrodka Szkolno - Wychowawczego dla Głuchych w Warszawie będziemy mogli złożyć całej redakcji jak i społeczności portalu jerkbait.pl OSOBISTE, ogromne podziękowania za wkład w zbiórkę sprzętu wędkarskiego na potrzeby naszego szkolnego koła wędkarskiego...

W związku z tym w imieniu swoim, młodzieży oraz Dyrekcji Ośrodka serdecznie zapraszam REDAKCJĘ JERKBAIT-a (obowiązkowo :mellow: ) oraz wszystkich forumowiczów, którym czas pozwoli na spotkanie w naszym Ośrodku, podczas którego pragniemy złożyć wam osobiste podziękowania za osobisty wkład w akcję. W planie jest również prezentacja historii, rozwoju i dorobku portalu Jerkbait.pl oraz coś jeszcze :mellow: - ale to już Remka tajemnica :mellow: Jesteśmy wam wdzięczni za okazaną pomoc.

Spotkanie odbędzie się w dniu 25 lutego 2009r. od godziny 19:30

Dla zmotoryzowanych:

Na mapce zaznaczyłem lokalizację naszego Ośrodka - ZIELONY krzyżyk to nasz Ośrodek. Wjazd na Łucką możliwy od: Prostej, Wroniej i Towarowej - nasz Ośrodek jest na skrzyżowaniu Wronia/Łucka, dlatego proszę jechać ul. Łucką ciut dalej - druga brama (po prawej stronie do kierunku jazdy) będzie otwarta i tu proszę wjechać na nasz parking (oznaczyłem literką P) i zostawić samochody.

Jeśli coś tu przegapiłem to SORKA :D i proszę pytać

SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!

post-768-1348914252,1862_thumb.jpg

• 0

@ remek, @friko, @kryst cieszę się że będziecie :mellow:

@friko, pod opieką mam 12 osób Nie wiem czy akurat wszyscy będą - wiesz, wypadki losowe... Oprócz moich podopiecznych z kółka będą pewnie i inne osoby, ciekawskie i może połkną haczyk... :lol: i się do nas przyłączą :D