hubert_lbn Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Witam Serdecznie, mam pytanie do Was gdzie w okolicach Warszawy bądź Lublina będę mógł kupić narybek bądź większe już osobniki Pstrąga Tęczowego ? Za wszelkie informację będę wdzięczny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Obawiam się, że nigdzie. Ze znanych mi hodowli musisz przejechać minimum 300 kilo po rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Jeśli okolice Częstochowy to minimum 300 km, to ja się nie znam Kupisz u nas w okolicy m.in. w miejscowościach: Knieja, Sygontka (tu jest też i źródlak i palia), Złoty Potok (tęczak i nawet potokowiec), Pradła, Wiercica ... Ale pewnie bliżej coś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Znalezione i polecam http://pstragpustelnia.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 http://www.pstragroztocza.pl/oferta/hodowla-pstragow-gospodarstwo-rybackie-bondyrzZ lublina rzut beretem. Spokojnie w worku przywieziesz bez uszczerbku na zdrowiu, w dzień chłodny, jeśli ciepło to obowiązkowo na tylnej kanapie i klimą podwiewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Istotne jest, co kolega chce zarybiać. To nie jest wylęgarnia tylko pożeralnia pstrąga.Jeśli chce się zachować jakość ryb i wody, to trzeba szukać dalej. A jeśli chodzi o zarybienie stawiku przy domu i wyjedzenie pstrągutków w ciągu roku, to super propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi