Skocz do zawartości

Roman Pietrzak - www.specjalista.konin.pl

pablom

Rekomendowane odpowiedzi

@ziober,

niestety, od pewnego czasu mam narastające problemy ze stabilnością strony. Zaczyna to wyglądać na zabawę w naciskanie czerwonych przycisków na czas. Niestety, najprawdopodobniej mój lokalny serwer, na którym mam posadzoną witrynę nie nadaje się do tego typu zadań. Podobne problemy mam również z pocztą, którą obsługuje ten sam serwer. Jedne dochodzą, inne nie. Ponieważ taka loteria jest niedopuszczalna, w ciągu paru dni podejmę radykalne decyzje, by tego typu sytuacje bezpowrotnie wyeliminować. Póki co, dla bezpieczeństwa, proszę kierować maile na romanpietrzak@neostrada.pl .

Waldku,

wysłałem Ci odpowiedż, myślę, że wyczerpującą. Powody, które spowodowały jej brak u Ciebie są chyba takie same. Wobec powyższego, pozwól, że uczynię to jeszcze raz, ale z innego adresu.

Przepraszam za wszelkie niedogodności.

Pozdrawiam.

Roman Pietrzak.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Mam nadzieję, że do końca roku i ja będę mógł pochwalić się pstrągowym kijkiem uzbrojonym w pracowni pana Romana Pietrzaka.

Rozważałem jeszcze pracownie znaną tu na portalu(nie dostałem odpowiedzi), i inną o której tu się nie pisze. Ale gdy zadzwoniłem do Konina i zamieniłem z panem Romanem kilka zdań, decyzja zapadła. Widziałem wędki przez niego zbrojone, miałem okazję połowić. Ogromne wrażenie zrobił na mnie Bartka Lamiglas, mimo że kompletnie nie podobają mi się te dzielone rękojeści. Wiem, że z wędki, którą zamówiłem będę zadowolony :D

Współpraca ze mną chyba nie należy do najłatwiejszych :mellow: Ale pan Roman to bardzo otwarty, ciepły i cierpliwy facet. Miałem przyjemność poznać osobiście :mellow:

Mam nadzieję, że do końca roku i ja będę mógł pochwalić się pstrągowym kijkiem uzbrojonym w pracowni pana Romana Pietrzaka.

Rozważałem jeszcze pracownie znaną tu na portalu(nie dostałem odpowiedzi), i inną o której tu się nie pisze. Ale gdy zadzwoniłem do Konina i zamieniłem z panem Romanem kilka zdań, decyzja zapadła. Widziałem wędki przez niego zbrojone, miałem okazję połowić. Ogromne wrażenie zrobił na mnie Bartka Lamiglas, mimo że kompletnie nie podobają mi się te dzielone rękojeści. Wiem, że z wędki, którą zamówiłem będę zadowolony :D

Współpraca ze mną chyba nie należy do najłatwiejszych :mellow: Ale pan Roman to bardzo otwarty, ciepły i cierpliwy facet. Miałem przyjemność poznać osobiście :mellow:

I ja czekam na następny kijek od Romana - trociówkę na blanku Batsona, taką na mocno zimowe warunki, z nawisami.....

Wiem, że będzie OK :D

• 10 miesięcy temu...

Michał, fajniutka. Jak troszkę połowisz napisz kilka zdań, bo się powoli za coś w ten deseń zbieram. Zastanawiam się między tym ICT a IF1088-4 Batsona. Jest też fajny Loomis ale w 2 kawałkach tylko. Więc pewnie pozostanę przy wyżej wymienionych.

Witam,

@pablom- jak dla mnie to tylko ICT. Rzucalem nim troche ale linki nie byly optymalne. Zalezy do czego ci jest potrzebna wedka. ICT jak dla mnie maja najwazniejsza zalete- przy ograniczonej mozliwosci rozwiniecia sznure pozwalaja w jednym wymachu na krotkiej lince dodac ponad 10 metrow :D A to czesto jest mi potrzebne stojac przy pionowej scianie czy majac drzewa za soba na przyklad.

Pozdrawiam,

Bujo

P.S. Wkleil bym tu chetnie cos jeszcze z castingow ale bym zostal zasztyletowany przez Romka :D

Witam,

@pablom- jak dla mnie to tylko ICT. Rzucalem nim troche ale linki nie byly optymalne. Zalezy do czego ci jest potrzebna wedka. ICT jak dla mnie maja najwazniejsza zalete- przy ograniczonej mozliwosci rozwiniecia sznure pozwalaja w jednym wymachu na krotkiej lince dodac ponad 10 metrow :D A to czesto jest mi potrzebne stojac przy pionowej scianie czy majac drzewa za soba na przyklad.

Pozdrawiam,

Bujo

P.S. Wkleil bym tu chetnie cos jeszcze z castingow ale bym zostal zasztyletowany przez Romka :D

Bujo

widzę, że ICT działa. To dobrze, choć pod optymalną linką będzie pewnie jeszcze lepiej.

A te casty- nawet nie myśl.Ale się rozbujałeś :D

Pozdrawiam.

Roman.

Chciałem wykonać 3 muchówki u Pana Romana. Byłem umówiony miałem przyjechać do Konina i obgadać wykonanie razem z kolegami którzy równiez coś tam chcieli budować. Niestety zostaliśmy wystawieni do wiatru. Dlatego wybrałem inna pracownię i nie załuję. Podobną sytuację miał mój kolega przed tegorocznym wyjazdem do Rosji. Były obiecanki i w końcu do budowy nie doszło. Dobrze, że się dowiedział kilka tygodni przed wyjazdem, że nie będzie miał kija a nie kilka dni przed. On wybrał gotowca i jest szczęsliwym posiadaczem Sage-a z-axisa.

Chciałem wykonać 3 muchówki u Pana Romana. Byłem umówiony miałem przyjechać do Konina i obgadać wykonanie razem z kolegami którzy równiez coś tam chcieli budować. Niestety zostaliśmy wystawieni do wiatru. Dlatego wybrałem inna pracownię i nie załuję. Podobną sytuację miał mój kolega przed tegorocznym wyjazdem do Rosji. Były obiecanki i w końcu do budowy nie doszło. Dobrze, że się dowiedział kilka tygodni przed wyjazdem, że nie będzie miał kija a nie kilka dni przed. On wybrał gotowca i jest szczęsliwym posiadaczem Sage-a z-axisa.

Witam,

z tego co pamiętam, sprawa dotyczyła blanków, które zmieniały swoje miejsce produkcji . W związku z przenosinami dostawy blanków w wyższych klasach były parokrotnie przekładane, na co niestety, nie miałem absolutnie żadnego wpływu. Mam nadzieję, że ten galimatias się skończył.

Pozdrawiam.

Roman Pietrzak.

Akurat tak sie sklada, ze mialem wtedy z wami jechac do Konina. Z tego co pamietam wypadl mu nagly wyjazd z gazety gdzie pracuje i dal nam znac wczesniej.

Ciesze sie bardzo, ze nie zalujesz swojego wyboru.Przeciez najwazniejsze jest zadowolenie klienta co czesto slysze.

Ja jestem pewny jednej rzeczy- wszystkie wedki wychodzace z pracowni Romana sa dopieszczone na maxa. Jak juz wplata rozne nitki to jest to zrobione jak Bog przykazal i smialo mozna robic zblizenia. Z lakierowaniem jest podobnie zas o samym uzbrojeniu nie bede wspominal bo ponoc jest to oczywiste.

Pozdrawiam,

Bujo

Ja jestem pewny jednej rzeczy- wszystkie wedki wychodzace z pracowni Romana sa dopieszczone na maxa. Jak juz wplata rozne nitki to jest to zrobione jak Bog przykazal i smialo mozna robic zblizenia. Z lakierowaniem jest podobnie zas o samym uzbrojeniu nie bede wspominal bo ponoc jest to oczywiste.

To prawda, jak mawia mój Tata: Na Romka nie ma bata :lol: :lol: :lol: Każda z moich wędek jest również dopracowana i dopieszczona :D

A jeśli chodzi o ICT to faktycznie są fajne. Ja mam #4 odRomana i jestem z niej ogromnie zadowolony. Jest kilka cech ICT które sprawiają, że polubiłem tą serie m.in. mięsko :D

post-300-1348914511,4265_thumb.jpg

• 1 rok później...

Firma chyba nie istnieje, ale zobowiązania pozostały :angry:

Zobowiązania wobec Sage TCR jakiego złamałeś w Mongoli? Gwarancji udziela Sage, wystarczy poszukać w necie ale w związku z tym, ze to ja sprowadzałem owy blank proszę o kontakt na priva. Oczywiście będzie to załatwione wedle ich cennika. Cala wędkę trzeba będzie wysłać do dealera, od którego kupiłem blank itd....

Bujo

Firma chyba nie istnieje, ale zobowiązania pozostały :angry:

Zobowiązania wobec Sage TCR jakiego złamałeś w Mongoli? Gwarancji udziela Sage, wystarczy poszukać w necie ale w związku z tym, ze to ja sprowadzałem owy blank proszę o kontakt na priva. Oczywiście będzie to załatwione wedle ich cennika. Cala wędkę trzeba będzie wysłać do dealera, od którego kupiłem blank itd....

Bujo

Rzeczywiście chodzi o tego TCRa.

Doskonale wiem, jak działa gwarancja SAGE. Problem polega na tym, że nie mam złamanego elementu. Wysłałem go do Romka, dwa lata temu <_< Najpierw były obietnice, które traktowałem poważnie, w końcu znam (znałem?) go osobiście prawie 30 lat.

Teraz nie odbiera mojego telefonu i nie odpowiada na maile.

Nie odebrał też przesyłki z pozostałymi elementami wędki.

Jeżeli rzeczywiście możesz mi pomóc to proszę o jakiekolwiek potwierdzenie.