Skocz do zawartości
  • 0

Spotkanie nad Odra

mifek

Pytanie

SPOTKANIE NAD ODRĄ ( dolnośląskie ) okolice Lubiąża

Mamy jesień, mamy spadające liście i tylko ryb oraz jakiegoś miłego spotkania z kolegami nam brakuje - przynajmniej takowe sygnały dochodzą do mnie chwilami...

Zatem pora na jakąś integrację oraz wspólne zajęcia taktyczne :D

Jako, że jesień większości kojarzy się z grubym drapieżnikiem (sandacz, szczupak) miejsce spotkania zostało wybrane właśnie pod tym kątem...

A zatem:

Serdecznie zapraszamy na 2 dniowe spotkanie w terminie 07-09.11.2008 ( sobota , niedziela )

W przepięknych , malowniczych okolicach Odry w pobliżu miasta Lubiąż.

Spotkanie integracyjne o tematyce ( jesienny sandacz , szczupak )

Ilość miejsc noclegowych ograniczona ( 15 osób )

Zainteresowanych proszę o wpisanie się na listę i potwierdzenie ( 1 nocleg )

jest możliwość przyjazdu do hotelu już w piątek więc wtedy proszę napisać ( 2 noclegi )

Miejsce noclegu:

HOTEL MAJORKA

59-220 Legnica, ul. Pszeniczna 5 tel.: (076) 85 40 271

1 nocleg 60 zł + 10 za nieobowiązkowe śniadanie ( jutro będą negocjacje co do cen )

wszelkie pytania proszę kierować na adres e-mail:

mifek@jerkbait.pl tel. kom. 603 290 880

spigot@interia.pl tel. kom. 607 434 422

Miejsca docelowe placu ćwiczeń :D

Malczyce

Lista uczestników spotkania :

1. mifek

2. spigot

3. milo26

4. jajakub + 1 - 2 noclegi

5. Jaculek

6. jeziorm 1 (2 noclegi)

7. mirat - 1 nocka

8. szpiegu

9. patu

post-7-1348914168,7095_thumb.jpg

post-7-1348914168,9556_thumb.jpg

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Cześć:)

Mifku, ja także pojawię się na spotkaniu bądź to w sobotę, bądź w niedzielę. Wszak to moje rejony łowieckie. Miło będzie Was poznać:)

Pozdrawiam, Jacek

oooooo - koledze się na spotkania towarzyskie zebrało ;)

Chłopaki, jak jeszcze przkonacie tego pana do łowienia na multika, to będzie mistrzostwo świata... :lol:

Jak mi się uda to może też się przywitam nad wodą.

• 0

Witam

Pisze w imieniu spogota jest następująca sprawa właściciel hotelu chce wiedzieć dokładnie ile osób będzie żeby nie było tak że wszyscy są chętni a przyjedzie max 5 osób no i kolega spigot bedzie musiał wywalić własną kasę dlatego właściciel zażyczył sobie wstępnej wpłaty po 50 zł od osoby które na 100% będą

przelejcie proszę po te 50 zł na konto spigota do godziny 15 w poniedziałek na niżej podany nr konta

Rafał Malinowski

ul. Zamkowa 9/38

58-530 Kowary

03 1020 2124 0000 8702 0064 9350

dopiszcie w przelewie swojego nicka oraz ile nocek spicie

• 0

Z żalem informuję kolegów, że z powodu podjętych zobowiązań, związanych ze sprzedażą wędziska, nie zjawię się na tak zajefajnej imprezie.

A to lipa, myślałem, że sobie wahadełka sam na miejscu wybierzesz. No nic wyśle sie ;)

• 0

Pisze w imieniu spogota jest następująca sprawa właściciel hotelu chce wiedzieć dokładnie ile osób będzie żeby nie było tak że wszyscy są chętni a przyjedzie max 5 osób no i kolega spigot bedzie musiał wywalić własną kasę dlatego właściciel zażyczył sobie wstępnej wpłaty po 50 zł od osoby które na 100% będą

Ależ on tam musi mieć obłożenie w tym hotelu <_< ja to bym go osobiście posłał na drzewo, ale z drugiej strony nie ma o co kruszyć kopii. Padalec i tyle <_< <_<