Skocz do zawartości
  • 0

Spotkanie nad Odra

mifek

Pytanie

SPOTKANIE NAD ODRĄ ( dolnośląskie ) okolice Lubiąża

Mamy jesień, mamy spadające liście i tylko ryb oraz jakiegoś miłego spotkania z kolegami nam brakuje - przynajmniej takowe sygnały dochodzą do mnie chwilami...

Zatem pora na jakąś integrację oraz wspólne zajęcia taktyczne :D

Jako, że jesień większości kojarzy się z grubym drapieżnikiem (sandacz, szczupak) miejsce spotkania zostało wybrane właśnie pod tym kątem...

A zatem:

Serdecznie zapraszamy na 2 dniowe spotkanie w terminie 07-09.11.2008 ( sobota , niedziela )

W przepięknych , malowniczych okolicach Odry w pobliżu miasta Lubiąż.

Spotkanie integracyjne o tematyce ( jesienny sandacz , szczupak )

Ilość miejsc noclegowych ograniczona ( 15 osób )

Zainteresowanych proszę o wpisanie się na listę i potwierdzenie ( 1 nocleg )

jest możliwość przyjazdu do hotelu już w piątek więc wtedy proszę napisać ( 2 noclegi )

Miejsce noclegu:

HOTEL MAJORKA

59-220 Legnica, ul. Pszeniczna 5 tel.: (076) 85 40 271

1 nocleg 60 zł + 10 za nieobowiązkowe śniadanie ( jutro będą negocjacje co do cen )

wszelkie pytania proszę kierować na adres e-mail:

mifek@jerkbait.pl tel. kom. 603 290 880

spigot@interia.pl tel. kom. 607 434 422

Miejsca docelowe placu ćwiczeń :D

Malczyce

Lista uczestników spotkania :

1. mifek

2. spigot

3. milo26

4. jajakub + 1 - 2 noclegi

5. Jaculek

6. jeziorm 1 (2 noclegi)

7. mirat - 1 nocka

8. szpiegu

9. patu

post-7-1348914168,7095_thumb.jpg

post-7-1348914168,9556_thumb.jpg

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

no niestety panowie. wlasnie wyszedlem ze spotkania z inwestorem oraz kierownictwem. w sobote o 16 mam wizytacje z holandii na wszystkich budowach aktualnie prowadzonych (4). zakladajac min pol godziy na kazda budowe to juz wychodzi min 18sta. do tego od rana nadzor oraz inspekcja budowlana. nie bedzie to piekny dzien. z przyczyn czysto logistycznych musze zrezygnowac ze spotkania w tym terminie bo gdybym zakladal dojazd na miejsce spotkania to by mi wyszlo ze ok 19 bede mogl wyjechac z miedzyzdrojii. do tego 400-500km drogi i wychodzi pozna noc. jesli dodac do tego fakt ze poniedzialek niestety tez mam pracujacy to ... sami rozumiecie - mam nadzieje. niestety musze odwolac moja obecnosc na spotkaniu. bardzo nie chetnie bo mialem ochote spotkac sie z wami i polowic oraz pogadac ale co zrobic. nie podskocze, tym bardziej ze jestem swiezo po wyslaniu w delegacje i odwyzce wiec... nie bardzo mam opcje ruchu....

szkoda...

• 0

No to się wszystko pogmatwało. z listy chętnych uczestników:

1. MIRAT

2. JAJAKUB

3. MARCIN

4. SZPIEGU

5. MIFEK ?

6. JEZIORM

7. PATU

8. SPIGOT

zostało nas 5 osób odpadło 4

Janusz

mifek

patu

szpiegu

wspólnie z 5 która ma przyjechać na zlot ustaliliśmy że nie ma sensu aby spotykać się w tak małym gronie.Tym bardziej że co nie którzy mają nie mało Km do przejechania .Po wspólnej rozmowie telefonicznej ustaliliśmy że musimy zmienić termin zlotu. Natomiast w związku z zaliczką która została przekierowana na konto hotelu myślę że nie będzie problemu. Już w tej chwili dzwonię do właściciela i błagam go aby zamroził te pieniądze na Nasz cel w innym terminie.

Kilka osób na pewno zaakceptuje nowy termin których nie było na liście co oznacza że będzie jeszcze weselej nawet jeśli będzie - 15 stopni mrozu na dworze.

PODAJĘ NOWY TERMIN ( i błagam zaplanujcie te dni wcześniej na wspólne spotkanie )

21-23.11.08

Andrzeju , Jacku , Mati dajcie znać czy nowy termin również Wam pasuje

za niedogodności przepraszam

OTWIERAM NOWĄ LISTĘ CHĘTNYCH NA ZLOT W DNIACH:21-23.11.08

pamiętajcie aby zaznaczyć ilość noclegów !!!!!!!!!

1. spigot

• 0

jestem na pewno. chocbym mial przyjechac na jeden dzien. ale drugiej wtopy nie dopuszczam... mam nadzieje ze uda mi sie zalatwic wolna sobote i daj boze piatek... albo przynajmniej szybciej sie zerwac w piatek. tak czy siak najpozniej w sobote popoludniu jestem na miejscu...

• 0

To się narobiło :unsure: zaczynam czytać oglądać fotki już tak blisko, już witał się z gąską

a nagle okazuje się :huh: , że tak daleko <_<

Mam nadzieje, że jak to w życiu bywa nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i tego trzeba się trzymać.

Rafał zapisz mnie na nową listę może i w tym terminie nie będę musiał jechać sam kto wie i mam nadzieje że wpadnę już w piątek ale o tym potem.

• 0

Prosze mnie też wstepnie dopisać, to byłby grzech jakbym nie podjechał te 30 km hehe. Szkoda że nikt nie wrzucił info na wątek wrocławskiej Odry lub wątek Odra-Głoska, ja trafiłem na info przypadkiem przed chwilką.

Moge powiedzieć narazie że woda faktycznie opada, wczoraj w nocy trafilem szczypaka 68 cm z powierzchni na woblera.

Mam pytanie do łowiacych odwrotnie, czy będzie na zlocie przewidziana jakaś chwila na szkolenie adeptów castingu, czy tego typu kołowroty jak nie umiem obsługiwać jeszcze perfekcyjnie powinienem zostawić w domu??

• 0

TAJMIEN@ sądzę, że koniecznie powinineś przywieść casting. napewno ktoś ci pokaże jak z tego się rzuca. Bąć spokojny.

Może nawet wytłumaczymy ci jak zanieczyszcza górską rzekę ciężarówka brudnym olejem z silnika, srzyni biegów i takich tam reduktorów napędu. Zobacysz, będzie fajnie.

pozdrawiam :D

• 0

Prosze mnie też wstepnie dopisać, to byłby grzech jakbym nie podjechał te 30 km hehe. Szkoda że nikt nie wrzucił info na wątek wrocławskiej Odry lub wątek Odra-Głoska, ja trafiłem na info przypadkiem przed chwilką.

Moge powiedzieć narazie że woda faktycznie opada, wczoraj w nocy trafilem szczypaka 68 cm z powierzchni na woblera.

Mam pytanie do łowiacych odwrotnie, czy będzie na zlocie przewidziana jakaś chwila na szkolenie adeptów castingu, czy tego typu kołowroty jak nie umiem obsługiwać jeszcze perfekcyjnie powinienem zostawić w domu??

nie zostawaj w domu tylko wpadaj będzie wielu nauczycieli :D