DamianeQ Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Ja właśnie łowię niedaleko dopływu tego jeziora. Bolki nawet powyżej 90cm można tam złowić, a te już powyżej 70 to są spasione kloce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 A nie orientujecie się, czy w okolicy Stavanger występują gdzieś bolenie Jak mi marzy się taki norweski bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Wydaje mi się, że nie. Z tego co poczytałem to bolki występują głównie w południowej Norwegii, okolice Oslo, ale też nie wszędzie. Mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Niestety, ale łowię tylko w okolicach Oslo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Jeszcze jeden dzień.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Szkoda, że pojutrze pogoda ma się na dobre zwalić Jutro za to start w chyba dobrych warunkach, a ja jeszcze nie wiem gdzie, Wisła, czy Bug, oto jest pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Pamiętajcie o mnie: http://jerkbait.pl/index.php?/topic/38065-Kalendarz-jerkbait%2Epl---Catch-and-Release-2015----marzec%2C-kwiecie%C5%84-i-maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) No ja rozpocząłem.Rozmiarowo typowe sportowce 65-67cm.Dzisiaj jeszcze druga tura. .Kijek X-Zoga taka 66 do 60g[realnie do 25g] .Plećka 20lb fluorocarbon 0,38mm.Wobler-Ukleja real fish. Edytowane 1 Maja 2014 przez Tomy 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketnik Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 No to się zaczęło Ja muszę czekać do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Tomy, fajna ta druga fota, zresztą bolki też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 I mi było dane bezstera przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Te agrafki to wypierdziel Miro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Majówkowy. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapanui82 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Majowy poranek przywitał mnie deszczem ale coś się udało wykręcić 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) Ładny bolek!U mnie sezon rozpoczety i mimo że woda mocno w odrze (BD)opadła to udało się wydłubać 4 bolki na spirita 7 największy miał 60cmtroszke zabrakło do forumowego min. Edytowane 1 Maja 2014 przez paco321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Sezon rozpoczęty 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. patu Opublikowano 1 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Gratuluję bolków panowie!..Poniżej coś z mojego otwarcia rap-sezonu.Sprzętowo Phenix PST894, STL 4000 2010 i RH 12... P.S ryby w świetnej kondycji, pasione na jaziach 54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Piękne.Patu to jest Boleń!No i widzę że wygrałeś z anoreksją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Patryk,jak zwykle szczena opada. Piękny rap. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 ..próbuje do niej powrócić po zimie...już 5kg bliżej ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Nie mierzony , szybka fotka i do wody 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ogromne gratulacje wszystkim rapującym! Patryk, Tobie jednak szczególne, bo przepiękna ryba! Widzę, że Phenixy bardzo mocno przypadły Ci do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Patryk, ładny grubas, ile miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 ..na forumowy wymiar się załapał ......+-80cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 No już widać konkretna ryba, fajnie ubarwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi