Miro 85 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 @patu dałeś do pieca, ale byk Probowałem z wieczora jeszcze ale tylko 2 puste wyjścia, jutro replay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Patu gratulacje rapa przepiękna. U mnie dzisiaj ciężko z boleniami ale pomimo szybko przybierającej wody i płynącego syfu jednego udało się wydłubać Rapa skusiła się na wolniej prowadzonego Basuńskiego bezsterowca na górnym oczku 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norek Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Panowie gratulacje za piękne rapy, a oto mój dzisiejszy największy na Basuńskiego bezserowca.Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Gratulacje Panowie, u mnie dzisaj nic z Bolkami ale uderzył metrowy sum na 7cm Tendera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Dziś pogoda dopisała, aż za bardzo - gorąco !! No i rybki też Wędrówka po dzikiej rzece dała 9 rapek. Oto kilka z nich ... 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Z roku na rok coraz wieksze ryby.Brawo chlopaki pierwszy dzien sezonu i takie piekne foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Patryk,Tomek piękne ryby,nas wczoraj zupełnie olały(nadchodzący front chyba...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Piękne ryby Panowie! Gratulacje!Patryk- piękny rapiszon, a fotka, jak zawsze pełna profeska Wczoraj na otwarciu spotkałem się z dwiema rapkami, pierwsza na Spirita 9cm, druga na mini Brombę z jajem. Oba z "6" na przedzie, ale do forumowego wymiaru chyba brakło, więc tym razem bez zdjęć.Zresztą po takich kabanach to nie ma co wyskakiwać z takim "przedszkolem" PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Jeden z pięciu wczorajszych bolków ze wspólnej wyprawy z Tomus. Udany wypad + nowe miejscówki rozkmninione 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Jeden z pięciu wczorajszych bolków ze wspólnej wyprawy z Tomus. Udany wypad + nowe miejscówki rozkmninione Ładny boluś, pokrzywy też niczego sobie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) konkretne ryby połowiliście Panowie, wszyscy , gratulacje Patryk, zszedłeś na ląd?Andego, myślałem, że masz za dużo palców u lewej dłoni hehhehe Edytowane 2 Maja 2014 przez ziom7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Ładny boluś, pokrzywy też niczego sobie. Ryba dłużej świeża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Dzisiejszy , godzinny wypad prosto po pracy nad Wisełkę , dwa brania z czego jeden zakończony udanym holem 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Ładnie panowie połowilisćie aż szczeka opada ja wciąż na zero do tego ten wiatr uniemożliwiający łowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlotowlosy Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Jeden z pięciu wczorajszych bolków ze wspólnej wyprawy z Tomus. Udany wypad + nowe miejscówki rozkmninione "...w pokrzywy wlazł po pas!!!" :D Piękna rybka! Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Cześć chłopaki ja też dziś rozpocząłem sezon boleniowy, osiemdziesiątak z Wisły 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) No to bardzo ładnie rozpocząłeś! Edytowane 2 Maja 2014 przez Gobio Gobio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 I to jaki spasiony, ciężko go podebrać było . Gratulacje ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Gratulacje panowie...kozackie rapowanie ( Patryk,Tomus,Andego) niezłe klocki ...u mnie i kolegów majówkowa załamka drugi rok z rzędu ....i mimo nocnych hardkorowych akcji podnoszących efektywność łowienia tak jak napisał Wobi -totalna olewka.... dwa dni kręcenia różnymi korbami....rzucania każdym możliwym badziewiem z pudeł.... na sto sposobów..... w tysiacu różnych bankówek .....niestety nie przyniosły zamierzonego efektu ...normalnie masakra w biały dzień..... ....za to nowa dziewczyna Parfa pozamiatała nam wszystkie bolki, a przy okazji zaliczyła 95+ ........kilogramów pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Gratulacje panowie...kozackie rapowanie ( Patryk,Tomus,Andego) niezłe klocki ...u mnie i kolegów majówkowa załamka drugi rok z rzędu ....i mimo nocnych hardkorowych akcji podnoszących efektywność łowienia tak jak napisał Wobi -totalna olewka.... dwa dni kręcenia różnymi korbami....rzucania każdym możliwym badziewiem z pudeł.... na sto sposobów..... w tysiacu różnych bankówek .....niestety nie przyniosły zamierzonego efektu ...normalnie masakra w biały dzień..... ....za to nowa dziewczyna Parfa pozamiatała nam wszystkie bolki, a przy okazji zaliczyła 95+ ........kilogramów pozdro Beda fotki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Gratuluję bolków panowie!..Poniżej coś z mojego otwarcia rap-sezonu.Sprzętowo Phenix PST894, STL 4000 2010 i RH 12... P.S ryby w świetnej kondycji, pasione na jaziach Gratulacje! PS. Kiełkująca trawa i pączki wierzbowych listków z kwietnia mało profesjonalnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 No w sumie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Beda fotki ? Nawet ocenzurowane mogłyby co niektórych powalić na glebę ...także darujmy sobie Daniel ....moge tylko zdradzić, że buta miała 47 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Gratulacje! PS. Kiełkująca trawa i pączki wierzbowych listków z kwietnia mało profesjonalnie http://www.rspregalica.pl/?plik=okresyochronne&opis=o_ochrona Jeszcze mniej profesjonalne to nie sprawdzic, a insynuowac 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Cześć chłopaki ja też dziś rozpocząłem sezon boleniowy, osiemdziesiątak z Wisły Jak tak się przyjrzałem ...to 80-tak Patryka mógłby tego Twojego wciągnąć nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi