Skocz do zawartości

Bolenie 2014

kowalek87

Rekomendowane odpowiedzi

Patu gratulacje rapa przepiękna. U mnie dzisiaj ciężko z boleniami ale pomimo szybko przybierającej wody i płynącego syfu jednego udało się wydłubać :) Rapa skusiła się na wolniej prowadzonego Basuńskiego bezsterowca na górnym oczku :)

DSC_0071_zps036fd012.jpg

DSC_0069_zps803602fc.jpg

• Like 16

Piękne ryby Panowie! Gratulacje!

Patryk- piękny rapiszon, a fotka, jak zawsze pełna profeska :)

Wczoraj na otwarciu spotkałem się z dwiema rapkami, pierwsza na Spirita 9cm, druga na mini Brombę z jajem. Oba z "6" na przedzie, ale do forumowego wymiaru chyba brakło, więc tym razem bez zdjęć.

Zresztą po takich kabanach to nie ma co wyskakiwać z takim "przedszkolem" ;)

Pozdrówka

Kamil

Gratulacje panowie...kozackie rapowanie :D ( Patryk,Tomus,Andego) niezłe klocki ;)...u mnie i kolegów majówkowa załamka drugi rok z rzędu :angry:  :angry:  :angry: ....i mimo nocnych hardkorowych akcji podnoszących efektywność łowienia :D  :whistling: tak jak napisał Wobi -totalna olewka....  dwa dni kręcenia różnymi korbami....rzucania każdym możliwym badziewiem z pudeł.... na sto sposobów..... w tysiacu różnych bankówek .....niestety nie przyniosły zamierzonego efektu :( ...normalnie masakra  w biały dzień.....

....za to nowa dziewczyna Parfa pozamiatała nam wszystkie bolki, a przy okazji zaliczyła 95+ ........kilogramów :D  :D  :D  :D pozdro

• Like 2

Gratulacje panowie...kozackie rapowanie :D ( Patryk,Tomus,Andego) niezłe klocki ;)...u mnie i kolegów majówkowa załamka drugi rok z rzędu :angry:  :angry:  :angry: ....i mimo nocnych hardkorowych akcji podnoszących efektywność łowienia :D  :whistling: tak jak napisał Wobi -totalna olewka....  dwa dni kręcenia różnymi korbami....rzucania każdym możliwym badziewiem z pudeł.... na sto sposobów..... w tysiacu różnych bankówek .....niestety nie przyniosły zamierzonego efektu :( ...normalnie masakra  w biały dzień.....

....za to nowa dziewczyna Parfa pozamiatała nam wszystkie bolki, a przy okazji zaliczyła 95+ ........kilogramów :D  :D  :D  :D pozdro

Beda fotki ? :D

• Like 1

Gratuluję bolków panowie!..

Poniżej coś z mojego otwarcia rap-sezonu.

Sprzętowo Phenix PST894, STL 4000 2010 i RH 12...

P.S ryby w świetnej kondycji, pasione na jaziach ;)

292ttky.png

Gratulacje! 

PS. Kiełkująca trawa i pączki wierzbowych listków z kwietnia ;) mało profesjonalnie

• Like 5