tofik Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Kurcze..........o co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Patu gratuluję bolesławów i zdjęć , czekam na kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 ..dzięki.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) Skoro złowiłeś w kwietniu czy marcu mogłeś o tym napisać, nie miej pretensji do kolegi za to, że na TYM forum dba o takie szczegóły jak autentyczność i legalność zdjęcia.Odniosłem wrażenie, że kolega wkleił tło (z kwietnia) w celu zamaskowania miejscówki. Przepraszam za zamieszanie. Edytowane 2 Maja 2014 przez Iras1975 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euzetet Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Odniosłem wrażenie, że kolega wkleił tło (z kwietnia) w celu zamaskowania miejscówki. Sorry za zamieszanie. :):) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) @Patu a ja nie rozumiem po co Ty sie tlumaczysz nie dawaj sie wciagac w jakies przepychanki.Trzymam kciuki za kolejne, bolenie. Edytowane 2 Maja 2014 przez grunwald1980 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Patu, wklejaj mniejsze fotki bo moje aero2 nie jest wstanie ich ściągnąć i nie wiem o co ta awantura Tak na serio to gratuluję ryb, ja dziś trafiłem pierwszego w sezonie mały ale cieszy bo z jeziora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 ..dziś było dobrze, mimo nieciekawej aury.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Są miejsca gdzie można łowić rybki w różnych terminach jak choćby szczupaczki w Skandynawii gdy u nas nie wolno i takie rybki ludziska wrzucają np w wątku Szczupaki 2014 czy Sandacze 2014 i tam nikt nie robi "gównoburzy". Skoro możesz łowić bolki w kwietniu to czemu nie wrzucacsz ich w kwietniu na forum? Sam sprowokowałeś zamieszanie przetrzymanymi fotami do maja. Nie każdy musi od razu wiedzieć co to jest Regalica etc.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Za to kazdy moze sie czepiac?Podejrzewam ze @Patu wie, kiedy i gdzie wolno lowic.Komentarze zbedne.PZdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 ..niektóre miejsca sa zalezne od stanu wody i wytypowanie ich zajmuje lata... czasami przez jakiś czas warto je zachowac dla siebie...Bez odbioru... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Bezdyskusyjnie - dlatego wystarczyły dwa słowa wyjasnienia pierwszych fotach i nie byłoby ściny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Piękne bolasy. @patu ten Twój nieźle spasiony jak na kwiecień. Czym one się tam żywią?Zazdroszczę czasami Wam tej Odry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 ..mam się Tobie tłumaczyć , wyjaśniać coś??Jestem etyczny i chyba to wystarczy!Polska mentalność..najpierw nasrać komuś na głowę a potem sie tlumaczyć ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Piękne bolasy. @patu ten Twój nieźle spasiony jak na kwiecień. Czym one się tam żywią?Zazdroszczę czasami Wam tej Odry Daniel - pasione na jaziorkach...ładnie je tam czasami wypie..alało poza orbitę jak wpadałło podjeść stadko.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 I tak,zamiast z przyjemnością cieszyć się pięknymi zdjęciami równie pięknych ryb,trzeba przebijać się przez piramidę dziwnych komentarzy.A maj ledwo się zaczął...Oczekiwanie ze dorosły człowiek będzie się tłumaczył z ryb które łowi,to już jest w ogóle śmiech przez łzy...@patu-gratulacje za piękne zdjęcia i piękne ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Patryku-regulamin danego łowiska,nie etyka.To są zajebiście różne pojęcia.Najpierw był "pierwszomajowy",teraz "regalicowy"..............Po co ta afera?Po co ściema,po co szum ? Gorzowskie,poznańskie ,szczecińskie rejestracje ........na Regalicy norma .o mięso nie chodzi,ale po co cisnąć że ryba z 1 maja,skoro sam po chwili piszesz że wcześniej złowiony...........miara etyki jest inna niż dany regulamin.Nikt się tłumaczyć nie musi ,z niczego.BPWS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 ...a gdzie pisałem, że 1szo majowy?Po co dalej wałkowac ten temat??? P.S. nieetyczne to jest napierdzielanie sandaczy w okresie, trollowanie po tarliskach łowienie trących sie kleni na przelewie ...no i troolowanie w wątkach P.S. 2..kurde, parę zdjęć ryb w dobrej kondycji, złowionych i wypuszczonych w świetle prawa i tyle spamu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 bolen patu bardzo fajny. kwietniowy? nieszkodzi. taki jest regulamin na łowisku gdzie został zlowiony tak więc nie wiem po co te docinki itd. zaśmiecanie tematu niepotrzebnymi akcjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Patu piękne te Twoje bolki Na Bugu też są takie ciemne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Daniel - pasione na jaziorkach...ładnie je tam czasami wypie..alało poza orbitę jak wpadałło podjeść stadko.... Duże te jaziki? Skąd w ogóle wiadomo, że to jaziki a nie płotki? U nas bolenie chude i żrą ukleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Patu tak z ciekawości co to za model tej kurteczki na tych foto?Ogólnie zajebiste zdjęcia i rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Geoff Anderson LWS3. Ciut cieńsza od Dozera ale lepiej skrojona. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Duże te jaziki? Skąd w ogóle wiadomo, że to jaziki a nie płotki? U nas bolenie chude i żrą ukleje ..tak mi się wydawało ale mogę się mylić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi