Artech Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Piękne bolenie panowie. Gratuluję. Ja na rozpoczęcie niestety poniżej forumowego minimum ale coś tam było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Gratuluje wszystkim szczesliwca. Szczegolny uklon w strone @Patu, dla jego fot zaglądam do tego watku. Naturalnie nie ujmujac talentu innym chlopakom ale @Patu wymiata podmwzgledem fot jak i ryb. Chyba w nastepnym roku sie przyloze i postaram sie otworzyc watek juz w styczniu ;-)Zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Patryk - moje gratulacje za piękne bolenie. Zdjecia fantastyczne.Pozostałym spinningista także serdecznie gratuluje wynikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Dobra od tego momentu będą cięte dochodzenia. Sent from my iPad using Tapatalk HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Patryk a gdzie do kalendarza? Sent from my iPad using Tapatalk HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Szybka fotka i do wody...nie pomyślałem o tym. Jeszcze coś się ufoci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 ..dzięki, ale chyba nie będzie dzięki takim akcjom...Patu weź przestań.Kurcze ja Tobie chcę posłać na dniach moją Ukleje i chcę fotkę z ładną Rapką na stronę.Kto to zrobi lepiej-nikt! No Darek jeszcze ładnie ogarnia temat,ale Ciebie nie może zabraknąć.Ryby kapitalne,chłopak jak malowany czego chcieć więcej.Rób swoje i na pohybel malkontentom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Gratuluję Wszystkim dobrego otwarcia sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Forumowe minimum osiągnięte więc wrzucam Czwartkowy Pan Bolesław równe 65 cm. Na otwarcie sezonu cieszy. Niestety tylko ta fotka nadaje się na forum...reszta nieostra. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita800 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Kolega pożyczył z mojego pudła bezsterowca(wykonanie-grzesiek11250) ,kilka rzutów do wody i mewy do niego wystartowały ale pan Bolek był szybszy i zgarnął go przed nimi. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Bloki ruszyły, gratulacje chłopaki, u mnie cały dzień pada. Może jak się przejaśni to wieczorem wyskoczę na rapowanie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Kolega pożyczył z mojego pudła bezsterowca(wykonanie-grzesiek11250) ,kilka rzutów do wody i mewy do niego wystartowały ale pan Bolek był szybszy i zgarnął go przed nimi. rapkamajowa.jpeg Gratulacje, ładny bolek. Ja juz w tym sezonie 4 szt. walnalem na wobki Grześka. Wielkością nie porażały,może dwa z nich łapneło by się na forumowe min. @Lucas dla Ciebie tez gratulacje i reszty co połowili. Edytowane 3 Maja 2014 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Gratulacje, ładny bolek. Ja juz w tym sezonie 4 szt. walnalem na wobki Grześka. Wielkością nie porażały,może dwa z nich łapneło by się na forumowe min. @Lucas dla Ciebie tez gratulacje i reszty co połowili.Graty dla wszystkich łowiących.A my Patryku chyba musimy osobno na rybki chodzic bo razem nam coś nie idzie :-D Edytowane 3 Maja 2014 przez grzesiek11250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Graty dla wszystkich łowiących.A my Patryku chyba musimy osobno na rybki chodzic bo razem nam coś nie idzie :-DBo straszysz ryby A tak poważnie to kiepską pore trafilismy, raz że woda mocno szła w góre, dwa pogoda zmieniła się 360°.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Bo straszysz ryby A tak poważnie to kiepską pore trafilismy, raz że woda mocno szła w góre, dwa pogoda zmieniła się 360°....Czyli bez zmiany pogoda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketnik Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) WitamTo może ja coś wrzucę. 73 cm szczęścia złowione na "Fire Bleaka".Sorka z jakość. Robione na szybko telefonem. Do tego było już trochę ciemno Edytowane 3 Maja 2014 przez ketnik 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Wieści z frontu Majówkowo pełną ... czapką Czapka z wydry jeżozwierza wróciła do łask 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Kuba , super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Kuba w czapce jest moc i wykończenie woblera konkretne Edytowane 3 Maja 2014 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Magiczna czapka!! A bolasy fajowe! Gratulacje! Też mam taki "tekstylny talizman". Ulubiona bluza...Jakby nie to, że czasem ją jednak piorę(tzn. żona- żeby nie było! ), to ryby chyba by same na brzeg wychodziły... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 ..widziałem tą czapkę lecącą środkiem naszej Oderki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Gratki panowie! Kamil mowa o tej bluzie co ja u mnie w aucie zapomniales i slalem poczta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Wieści z frontu Majówkowo pełną ... czapką Czapka z wydry jeżozwierza wróciła do łask Kuba a mówiliście, że te "kwaśne" ryby nie brały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Kuba a mówiliście, że te "kwaśne" ryby nie brały ? Ty ostatnio gadałeś że Ci lipienie przez płot skaczą i musisz kończyć rozmowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) U nas majówka pod znakiem sztormowej pogody,po 2 godzinach zastanawiałem się czy nie oszalałem wychodząc z domu. Kiedy zmarzłem na amen i przyszedł czas by wypowiedzieć magiczne słowo "ostatni rzut" ja go nazywam "last chlast" poleciał do wody wobler grześka11250 i udało się... wracaj do domu ! Edytowane 13 Maja 2014 przez marianosum 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi