karolkrause Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Wieści z frontu Majówkowo pełną ... czapką Czapka z wydry jeżozwierza wróciła do łask Przepiękny ''futrzany'' bolas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) ...70plus na wobler Pawła @wobler-w1.Sprzętowo Phenix PST 894-2, STL 4000 `10, streen 15lb Edytowane 4 Maja 2014 przez patu 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Śliczności fota Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Potraficie człowiekowi obrzydzić wątek takim pieprzeniem... Okazało się, że kto rano wstaje temu rzeka daje. Ledwo przekroczył forumowe minimum ale jest. Sprzętowo:Team Dragon 2,70 m, 10 - 35 gShimano Ultegra XT 3000Stren Sonic Braid 14 lba na końcu zestawu mój wobler 6 cm, 9 g Chyba znaleźliśmy nową, fajną miejscówkę. Na razie ryby niewielkie ale woda chyba ma potencjał. Edytowane 4 Maja 2014 przez Artech 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 80+ Sprzętowo: BR 2,52 10-35g 20lb, TP4000 '11, ukleja RH 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Piękne rybsko ,BRAWO . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tayson103 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Piękna rapa Gratulacje dla łowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Gratki;) tasiek...teraz czas na 90+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Tasior w formie! Mundial za pare tygodni - dobrze wiedziec, ze jestes w gazie! Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Gratki;) tasiek...teraz czas na 90+ Ja bardzo chętnie, ale przetłumacz to rapom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Tasior w formie! Mundial za pare tygodni - dobrze wiedziec, ze jestes w gazie! Gratuluje! Do zlotu to mu trzeba będzie drugą wątrobę Ryba była zacna tylko ja fotograf kiepski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ależ pięknie połowiliście, super foty, fantastyczne rybki. Gratulacje dla wszystkich szczęśliwców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Kamil mowa o tej bluzie co ja u mnie w aucie zapomniales i slalem poczta? Dokładnie ta! Oj widziała już parę fajnych rybek Panowie gratuluję rybek!Artech, wreszcie na swojaka PozdrówkaKamil Edytowane 4 Maja 2014 przez milupa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Dzisiejsza wyprawa na odrzańskie bolenie przyniosła 4 rybki , 3 po 59cm i jedna równe 69 jedno branie miałem tak potężne(w warkoczu 3m ode mnie) że kółeczko o wytrzymałości 8kg zostało wyprostowane mogła to być gruba rapa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Zgodnie z zapowiedzią Remka, wyczyściłem wątek ze zbędnej dyskusji, kolegom którzy nie potrafią tego uszanować polecam wyprawę na ryby. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Graty wszystkim za ryby @patu dla Ciebie w szczególności niezłe kabany w świetnej formie Pamiętam czasy jak na Wiśle żarły krąpie - chyba już nie wrócą podczas mojej zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Dziś pierwszy wypad w tym roku z Boleniem 3 godz. biczowania i tylko jeden nie wymiarowy Bolek.Ogólnie wichry jak cholera,zimno, jak żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) ..z pozdrowieniami dla @Iras 1975 ... Gratulacje. Edytowane 4 Maja 2014 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 dzisiejszy popołudniowy boleń złowiony z warkocza drugi spad. pozdrawiam Japa 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 I japa sie cieszy pzdr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 80+ Sprzętowo: BR 2,52 10-35g 20lb, TP4000 '11, ukleja RH O rany! Super! Sent from my iPad using Tapatalk HD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 (edytowane) Rapstick 9cm od Tomy'ego, Boleń 80+ Edytowane 5 Maja 2014 przez spy 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Tasiek super rybon,widzę że nabawiłeś się już swojej tohy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Sprzętowo:Batson do 21gr, żyłka 0.22, woblerek made by osiak:) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Rapstick 9cm od Tomy'ego, Boleń 80+ Graty spy! Czy ten wobek od tomy'ego to coś w stylu ołówka RH? tzn typowy top water? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi