Ostry Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Tomus - piękny boleń, szczere gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Kolega Sandacz23 klasa w najlepszym wydaniu, dobra ryba ,pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Łapczywy rap, zażarł RH12, że nawet agrafka nie wystaje Sprzętowo niezmiennie: BR 2,52; TP4000 '11, PP 15lb 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Świetne zdjęcie Tasiek, ryba piękna. Cholernie zazdroszczę Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Przegladam wątek i często widze, ze rapy gustuja w RH 12. A czy ktoś próbuje na RH 85? Z jakimi efektami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Przegladam wątek i często widze, ze rapy gustuja w RH 12. A czy ktoś próbuje na RH 85? Z jakimi efektami?Z takimi samymi jak RH12 czy RH10 - czyli dobrymi Używamy ich naprzemiennie z sylikonowymi uklejami w zależności od głębokości i charakteru łowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Świetny wobler...możesz go poprowadzić przy powierzchni jak i 2 m głębiej..w majówkę dał parę fajnych ryb;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boobinio Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Świetny wobler...możesz go poprowadzić przy powierzchni jak i 2 m głębiej..w majówkę dał parę fajnych ryb;)Dokładnie. Ja po uderzeniu w wodę daję mu troszkę opaść i dopiero startuje. Poza tym to faworyt zeszłego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Ok... Ostatnio stracilem jednego:/ ale mam jeszcze niebieskiego. A jak go prowadzicie? Mam kotwice z tylu i zapinam go na górnym oczku. I teraz problem. Czy go ściągać klasycznie i podszarpywac od czasu do czasu( ja tak robię). Czy macie inne patenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Co za kolory. U mnie albo bolki są szarobure albo mój kompaktowy lumix zdjęć nie potrafi robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Taka o rapka pod 7 dyszek. Przynęta: oczywiście WZK czyli Wobler z Kotliny Sprzętowo: wędka + kołowrotek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) Taka o rapka pod 7 dyszek. Sprzętowo: wędka + kołowrotek A już myślałem, że będziesz pierwszym, któremu udało się rapę "gołą ręka" schwytać Oczywiście rapki gratuluję! Edytowane 6 Maja 2014 przez tasiek321 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Ok... Ostatnio stracilem jednego:/ ale mam jeszcze niebieskiego. A jak go prowadzicie? Mam kotwice z tylu i zapinam go na górnym oczku. I teraz problem. Czy go ściągać klasycznie i podszarpywac od czasu do czasu( ja tak robię). Czy macie inne patenty? ...z kotwicą od dołu ma lepszą pracę. Przy lekkim szarpnieciu szczytem robi zwody jak przeploszona uklejka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) Przedzmrokowce w świetnej kondycji... rzutem na taśmę wynagrodziły parogodzinną "studnie" dzisiejszego terenu. Zdjęcia robione telefonem bo aparatu akurat kiedy był potrzebny... zapomnieliśmy Edytowane 6 Maja 2014 przez andego 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Wszystko na RH85? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Tak + RH10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) @Andego gratulacje eleganckie bolki, tylko czemu Ty chłopie taki poważny? Edytowane 6 Maja 2014 przez malcz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 poważna sprawa te bolki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Przedzmrokowce w świetnej kondycji... rzutem na taśmę wynagrodziły parogodzinną "studnie" dzisiejszego terenu. Zdjęcia robione telefonem bo aparatu akurat kiedy był potrzebny... zapomnieliśmy w Kr złowiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 @Andego gratulację eleganckie bolki, tylko czemu Ty chłopie taki poważny? To samo pytanie miałem zadać... Po pierwszej fotce patrzyłem tylko na ryby bo na łowcę się bałem... Ps.Rybki fajne,szczere gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 poważna sprawa te bolki Rewolwerowiec boleniowy z Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Kiepska jakość foto no ale boleń jest jeden z siedmiu .... 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Tomus , przesadzasz z tymi połowami heheheGratki za byki i regularność , Tobie zawsze chyba biorą , ale ryby masakra !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Kiepska jakość foto no ale boleń jest jeden z siedmiu .... Fajne te twoje rapiszony ja się jakoś nie mogę w strzelić w te większe ,ale jak się nie ma co się lubi ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Kiepska jakość foto no ale boleń jest jeden z siedmiu .... Gratulacje!! Naprawdę fajne rybki i podwójnie cieszą bo pewnie na "swojaczki":) Pozdrawiam Qcyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi