wujek Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Prawdziwy wędkarz ma na koncie kilka samozapinek (jakkolwiek to brzmi) , a autooperacja oddziela ziarno od plew . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Hehe, lepiej jednak czasem łowić z dobrym sanitariuszem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Lal haki bezadziorowe Tomcio od tego czasu stosuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 (edytowane) Tym razem zachciało się otworzyć sezon boleniowy nad piękną Odrą,w okolicach Wrocławia :-DWyjazd okazał się bardzo udany :-) Poniżej największy z trzeciego maja.Warunki dość ciężkie tego dnia,bolenie słabo reagowały,dopiero pod wieczór rozkręciły się na dobre.Ten poniżej siadł z samego rana na wobka własnej prodakszyn Stał za zwalonym pniem,w klatce,na płyciutkiej wodzie i czekał na przekąskę... Pozdrawiam tasiekSame jakoś Edytowane 7 Maja 2014 przez wildriver 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Piękna sztuka pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Gratulacje! Uwielbiam Odrę w okolicach Wrocławia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Hehe, lepiej jednak czasem łowić z dobrym sanitariuszem :-)Chciałem napisać polecam się na przyszłość, ale może lepiej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Ukleja Miernik 9cm, bolek 70 Edytowane 8 Maja 2014 przez spy 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Te agrafki to wypierdziel Miro. Dokładnie te Spinwale przy pierwszym odstrzeleniu zaczepu zostawiają wobka w odmętach wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 spy, piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Bolasek przy testach nowego wobka którego nazwałem-nie ma bata4-.Kijek na blanku z FA Blaas S 2,60m 2-14g 6-10lb.Plecionka Warivas 15lb na końcu VEP 20lb.Wobek mini bolelniówka taki mój prototyp. Edytowane 8 Maja 2014 przez Tomy 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Bolasek przy testach nowego wobka którego nazwałem-nie ma bata4-.Kijek na blanku z FA Blaas S 2,60m 2-14g 6-10lb.Plecionka Warivas 15lb na końcu VEP 20lb.Wobek mini bolelniówka taki mój prototyp. P1190326.JPGCzyli dobrze rokuje. Pokaż prototyp, nie chowaj;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Czyli dobrze rokuje. Pokaż prototyp, nie chowaj;-) Edytowane 8 Maja 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ładne maleństwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Fajna fotka w tej zieleni , gratki Tomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) Ukleja Miernik 9cm Tomy bezsterowiec I koniec wolnego czasu. :-) Cały tydzień po kilka godzin nad wodą. Biorąc pod uwagę połowy kolegów po 7 sztuk bolenia na wyprawę stwierdzam, że w tym roku na krakowskiej Wiśle jest bardzo słabo z boleniem. Wydłubanie dwóch sztuk dużego bolenia to już sukces. Pilnujcie swoich miejscówek, nie pokazujcie rybożercom co i jak bo wytną wam w pień wodę i będziecie dłubać jak ja po dwie ryby na dzień. Ja za takie miejsca gdzie złowiłbym 7 boleni za wyprawę dziś dałbym się pokroić. Edytowane 9 Maja 2014 przez spy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) Ukleja Miernik 9cm Tomy bezsterowiec I koniec wolnego czasu. :-) Cały tydzień po kilka godzin nad wodą. Biorąc pod uwagę połowy kolegów po 7 sztuk bolenia na wyprawę stwierdzam, że w tym roku na krakowskiej Wiśle jest bardzo słabo z boleniem. Wydłubanie dwóch sztuk dużego bolenia to już sukces. Pilnujcie swoich miejscówek, nie pokazujcie rybożercom co i jak bo wytną wam w pień wodę i będziecie dłubać jak ja po dwie ryby na dzień. Ja za takie miejsca gdzie złowiłbym 7 boleni za wyprawę dziś dałbym się pokroić.Ja bym oddał oko.Nie no żarty ale pamiętasz Spy jak kiedyś było . Edytowane 9 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Boleń w śmietanie nieźle namieszał na południu. Chociaż słyszałem, że najlepszy uwędzony .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekadventures Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Bolo może d...py nie urywa ale jak na pierwszego bolenia złowionego w życiu na kongerze iri lucky, żyłce 016 fajnie się woził. Żerujący w wirującej wodzie odry w okolicach kostrzyna nad odrą, u szczytu główki Boleń, nie mógł sie oprzeć woblerkowi oleixa zatrzymanemu w warkoczu. Kołowrotek stradic. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Piękna rybka Kolego:) i w dodatku w moim sasiedztwie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Boleń w śmietanie nieźle namieszał na południu. Chociaż słyszałem, że najlepszy uwędzony ....Wystarczy w sieci wpisac 'Przepis na bolenia" i mozna sie niezle załamac, o komentarzach już nie wspomne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 ...piotrekadventures, piękny boleń. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekadventures Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) ...piotrekadventures, piękny boleń. Gratuluję.Patu przy Twoich rapach to ja siarę robie, ale spokojnie tam w okolicach odr. wsch zach. też bywam więc jednego chętnie bym Ci podebrał i wysłucał kilku dobrych rad od Ciebie jak się dobiera do 80+( mówimy o rapach oczywiście) Edytowane 9 Maja 2014 przez piotrekadventures Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Jak na pierwszego w życiu to super ryba. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortonnajdek Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 (edytowane) Piękne rapy, aż głowa boli Dzisiaj Bolusie niestety nie chciały gadać. Jest możliwość, że to wynika z pierwszego dnia używania RH(8cm)... Edytowane 10 Maja 2014 przez Mortonnajdek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi