robas Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Warciane minimum forumowe , wobek od Tomiego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Gratulacje dla wszystkich łowców rap Sprzętowo - niezmiennie BR 2,52; 35g; TP 4000 '11; przynęta RH10 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 (edytowane) Pieknie Tasiek! Ryba zlapana na sama agrafke - szczyt kunsztu! Fotka jeszcze lepsza Swiatlo super - taka jakby zeglarsko - morska bryza.Falka. Blekit.Chce sie zyc! Edytowane 20 Maja 2014 przez Guzu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Guzu wystarczy agrafkę atraktorem uklejowym potraktować... Dzięki za graty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Tasiek,nie długo Twoje foty będą lepsze od Patryka .A ryby klasowe! gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 ... ..Mówiłem,wyciągaj gume z japy bo będzie ze wziął na spławianą agrafkę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Gratulacje Tasiek!Piękna ryba i świetne zdjęcie! Ostre, kolorowe, "doprawione", ale nie przesadzone. Klasa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Bużański . 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek11250 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Super panowie GRATY za piękne rybcie.Ja czekam aż woda u mnie wróci do stanu kiedy będzie można dojść w jakiekolwiek miejsce aby połowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Piękny bolo @wujek,gratuluję.W pewnym sensie to zasługa wąsa, nie poznały Cię w tym image'u;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Dzięki Patryk . No te z Buga mogą mnie jeszcze nie znać, ale mam nadzieję że ten rozniesie wieści że przyjeżdża tu czasami taki fajny koleś z wąsem, który łowi i wypuszcza. Nad Bugiem to może być dla nich nowość z tym wypuszczaniem, więc mam nadzieję że następnym razem tak samo chętnie będą brały.pozdrawiamw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Piękny, ciemny boleń. Gratulacje @wujek! PozdrówkaKamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Świetna fota , rybka też oczywiście , gratki WUJEK! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Dawno Wujek się nie widzieliśmy Normalnie nie rozpoznałem Piękny bolo! Czekam na zdjęcie do kalendarza C&R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Remek, no dawno bo Ciebie mało było widać Dawno Wujek się nie widzieliśmy Normalnie nie rozpoznałem Piękny bolo! Czekam na zdjęcie do kalendarza C&R.Remek, no dawno bo Ciebie mało było widać na forum . W przyszłym tyg. wracam do normalnego wyglądu, więc nie będzie problemu z rozpoznaniem, ale dobrze że nie widziałeś mnie tydzień temu, pół roku broda mi rosła, więc na pewno byś mnie minął na ulicy . Do kalendarza może coś się znajdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Forum się rozrasta więc trudno się spotkać a tak .... jestem, działam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Przeglądam sobie holenderskie strony i oczom nie wierzę - Tasiek na okładce http://www.roofvisnet.nl/algemeen/preview-beet-rovers-juni/ 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Przeglądam sobie holenderskie strony i oczom nie wierzę - Tasiek na okładce http://www.roofvisnet.nl/algemeen/preview-beet-rovers-juni/HeTo jego brat bliźniak. Bartosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 ..tasior, połowa udziałów moja ...stawiasz coffeshopa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 HeTo jego brat bliźniak. Bartosz.Brat bliźniak z innego ojca i z innej matki Sklonowali mnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriskros1981 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Mój pierwszy tegoroczny boleń ok 70cm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Warcianysiadł w trzecim rzucie , tak na zachętę , później pojedyncze ataki w dużych odstępach czasu wobler od kolegi z forum robimax , kijek stc 2,9 -28gr , pletka 0,13mmzdjęcie na szybko bez sprawdzania jakości , za duży upał aby rybę męczyć 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Bużański . bol.jpgCoś mi się wydaje, że jeszcze kilka podobnych w Bugu w tym roku pokłujesz Fajnie na zdjęciu wyszedł, ale next time to ja łowię, a ty pstrykasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Coś mi się wydaje, że jeszcze kilka podobnych w Bugu w tym roku pokłujesz Fajnie na zdjęciu wyszedł, ale next time to ja łowię, a ty pstrykasz Ok, ja tam pazerny nie jestem :-) . Poza tym zawsze mówiłem że moich ryb nikt mi nie złowi. Dzięki za towarzystwo i dobre foto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi