Guzu Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Brat bliźniak z innego ojca i z innej matki Sklonowali mnie Nie chce wiedziec wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Jedyny w miarę fotośny z ostatniego wypadu. Ilość ryb duża lecz rozmiarem nie powalały. Brały z wierzchu tak jak lubię. Była z rana jedna większa rapa lecz podczas rozpaczliwej ucieczki z hamulca się odpięła. Przynęta Bezsterowiec JP Sprzęt BR 2,52-20 lb. (szczytówka dorobiona wzorcowo przez Krzysztofa Zielińskiego)Kołowrotek TP " 98 H 4000Plećka 15 lb. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Ładnie, ja też wczoraj kilka sztuk, ale bez forumowego minimum, więc nie ma się czym chwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 WitamRosnąca Wisełka okazała się dla mnie łaskawa 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Fajne bolki oraz dziarki Witam fana tatoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 (edytowane) Graty wszystkim za fantastyczne ryby i fajne foty. Dzisiaj wyprawa na zaporowe bolki i udało się jednego przechytrzyć. Sprzętowo: Konger World Champion Iri Skipper 275, 10-30,Spro Red Arc 10400,P-Line Extrusion 0.23,ZZ'Rap Tomyego P.S Foty pstryknął VOJTAS Edytowane 22 Maja 2014 przez mefik 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ach, te bolenie... 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Tomasz trzymasz formę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 ladny bolas ile mierzyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Piękne bolki Tylko pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Tomasz K zawsze poznam ten kaszkiet, nawet na miniaturce- już wiem, że to Ty:) Ryby super, druga robi wrażenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) W Szczecinie grzmi i leje jak z cebra.. a tymczasem wieczorno-miejskie krążowniki tańcują.. Artech'owa "Zielonka" skuteczna.. ..przemokłem do suchej nitki... Sprzęcik:CD Blue Rapid 9" 17LB Schimano Technium 4000PP10LB Gratki panowie za piękne rapki Edytowane 23 Maja 2014 przez supersobi 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Graty wszystkim za fantastyczne ryby i fajne foty. Dzisiaj wyprawa na zaporowe bolki i udało się jednego przechytrzyć. Sprzętowo: Konger World Champion Iri Skipper 275, 10-30,Spro Red Arc 10400,P-Line Extrusion 0.23,ZZ'Rap Tomyego P.S Foty pstryknął VOJTASJak dla mnie 1 i 4 foty SUUPPEERR!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ach, te bolenie... SAM_4143.JPG SAM_4182.JPGTomaszK...urwa ale ryby gratuluje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Gratki za ładne rybki. Ja jakoś nie mogę sezonu rozpocząć mefik fajne foty i bolas, jaszcze jakiś procent ich został. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Tomasz K zostałem powalony na podłogę!!!!! Piękne rapy! Moje marzenie...... Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Tomek K.,coś Ty narobił !!! Znów nam takiego kloca prezentujesz Przecież Jacek @analityk pisał, że w Odrze nie ma ryb Gratulacje najszczersze !!! Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Wiedziony intuicją zaledwie, bez umysłu angażowania i analiz zbytecznych, złowiłem... Jacek zlot nam zorganizuje, to Wam opowiem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Przecież Jacek @analityk pisał, że w Odrze nie ma ryb Jest paru takich wędkarzy dla których zawsze jakaś rybka zapozuje ale to nie zmienia faktu że Odra to rzeka dla mistrzów.(mam świeże doświadczenia ze Szwecji - jako szczupakowy amator łowię tam średnio 10 ryb dziennie z tego codziennie minimum dwie sztuki ponad 80 cm - byłem trzeci raz i za każdym razem miałem metrówkę). Śmiało podtrzymuję opinię że rybostan Odry marniutki jest. Po sześciu latach walki (i przyjaźni) z tą rzeką mam duży problem aby przekroczyć 70 cm więcej niż 1-2 razy w roku. Gratki dla Tomka - o zlociku czerwcowym pomyślimy. Edytowane 25 Maja 2014 przez analityk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 niestety tak jest ze ryb coraz mniej,ale władze pzw nierobia nic by się polepszyło a większe okazy powinny być chronione prawnie jako materiał genetyczny jak w skandynawi np...szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Wiosenna Rapka z Sanu , rybka złowiona na rapalkę 5cm , pływa dalej. Edytowane 25 Maja 2014 przez Kajtelek2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 (edytowane) Nisko coś wątek o Boleniach spadł. Trzeba go podbić. Edytowane 16 Czerwca 2014 przez spy 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbuzowski Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 (edytowane) Gratkii , ładne zdjecie Edytowane 27 Maja 2014 przez Arbuzowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Dwa jeziorowe ścigacze sportowe. CTS, Stradic, przynęty ostatnio różne. Siudoki, thrille, RH85 itd 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) Ładne graty. Mierzone? Edytowane 28 Maja 2014 przez Gandalfwhite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi