Krisu23 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 No, nazwy fotek to 67 i 70:) Dlatego napisałem, że sportowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Piękne rybska. Tomasz jak widać, ciągle w formie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 gratulacje wszystkim raperom... mi też coś tam łupnęło 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 ..terminator i rapa...gratuluję! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Mina lekko poważna, ale żeby od razu terminator Krisu i andego gratuluje rapek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 ..terminator i rapa...gratuluję!ale uprzedziles pierwsze skojarzenie Arni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 ale uprzedziles pierwsze skojarzenie Arni Arni, chyba tonę sterydów wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Moze i pierwsze skojarzenie niezle... Ale rapa jeszcze lepsza. A na fotce jest nie kto inny, jak : 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Arni, chyba tonę sterydów wcześniej ..albo tonę czasu później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Moze i pierwsze skojarzenie niezle... Ale rapa jeszcze lepsza. A na fotce jest nie kto inny, jak : nie znam gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 nie znam gościa Die Hard 2 A podobno juz tyle razy lecial w polskiej TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) Panowie starczy szukania podobieństw, bo nam się kol. andego zamknie w sobie i przestanie fotki wklejać a fajowe rapy łowi Edytowane 28 Maja 2014 przez tasiek321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Grati rybek.Jeszcze fat-boy w tle i terminator 100% Mi nareszcie się coś uwiesiło otwarłem sezon dwoma bolkami.Braciaka rodzynek 74 i sprawca zamieszannia 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Pięknie Strzałka !Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 ..terminator i rapa...gratuluję!To samo skojarzenie miałem @Strzałka gratulacje piękne bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 O i Rumcajs się pojawił . Strzałka gratulacje dla was. Ja w sobotę z Warty 75cm wyjęty, a jakiś smok porozginał kotwice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Krisu,widać ze woda się oczyściła bo rapy żerują.Strzalka Bros,ładne bolenie.Gratulacje dla wszystkich łowców.My atakujemy w week na "podniesionej"...dzis pozawijano boje co by forecast mógł rozwinąć skrzydła i udowodnić,ze można ślizgać się na wstecznym;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Czyści się i to szybko ale jeszcze daleko do stanu z przed powodzi. Kilka dni temu trafiłem fajnie i połowiłem prawie udało się trafić dwucyfrówkę, zabrakło jednej rapki. Wczoraj totalna rozpizdówa wiatr z północy fala taka, że się do pontonu wlewało. Uciekłem w zatoki i udało mi się dwa bolki wyrzeźbić a później przyszła taka burza że siedziałem na jakiejś przystani dwie godziny i czekałem żeby móc do auta dopłynąć. Kocham strefę ciszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Andego , Strzalka piękne rybki graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 W stojącej wodzie również można połowić 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Fajnie połowiliście niezłe zgrupowanie bolkòw; coś się z boku tarło ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Nie. Woda jeszcze po powodzi bardzo brudna, bez oznak żerowania czy też tarła innych ryb. Ot, płytka (1,5 m) woda i pływające w niej ukleje. Nie licząc boleni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Kolejny norweski 70-tak, tym razem z rzeki. Złowiony w centrum miasta w okolicy mostu kolejowego. Przynętą był mój wobler ok. 8 cm, srebrny z czarnym grzbietem i brokatem. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 ..fajny..to koło zebate z tyłu to od stelli 10.00000000??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi