kowalek87 Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Hehe, a tak poważnie to w okolicy stoi sporo różnych rzeźb i dziwadeł sztuki nowoczesnej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Janusz, Wojtek dobrze je tam w tym błocie dojechaliście, i te okoniowe wklejki... Ja ostatnio ze względu na aurę uprawiam piesze wycieczki brzegowe, czasem coś się uwiesi. Rybka znowu sportowa, 68cm ciężko trafić coś większego. Branie z toni z głębokości ok 2m pod bolkiem kolejne 8m wody. RH85, jak dla mnie na zaporówkach wynalazek porównywalny z ukleją RH w łowiskach rzecznych. Prawie zero oznak bolków na powierzchni. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Gratulacje łowcom,Mi się dzisiaj nareszcie uwiesił powyżej 65.78 cm szczęścia 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Smasher jest MOOOOOOOOOCCCC ! brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 @smasher już dawno nie widziałem taki pięknego bolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Gratulacje Strzałka Piękne rapy, ja też coś łapię ale pod limit forum, a jak już coś na to fota jest do du** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 smasher konkretna rapa, gratulacje. Jeden ode mnie wysiepany po 3 godzinach na siudoka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Krisu gratulacje,...Tak z ciekawości jaki kijek na drugim planie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 CTS Elite 12lb 2.4m jednoskład, dobra katapulta na bolenie. Wożenie w aucie denerwuje na początku. Ja już tym łowię 3 sezon więc przestałem zwracać uwagę. Mam jeszcze drugi z tej samej serii też jednoskład ale 20lb i to już ciężki boleniowy kij który nie boi się nawet średniego sumka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Wiedziałem, ze to musi być coś wyjątkowego z czym nigdy wcześniej sie nie spotkałem. Jednak do takiej długości w jednym kawałku muszę jeszcze dorosnąć Ale kijek zacny nie powiem, przykuwa uwagę widza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Nie wiem co Ci Baars przykuwa bo z tej odległosci na małym zdjęciu to dla mnie może być równie dobrze mikado albo jaxon :lol: . Ja po prostu nie rozróżniam sprzętu na zdjęciach. Kołowrotki to jeszcze ok, ale wędki to już dla mnie czarna magia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinbol4 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Piękna rapa . 3 godziny biczowania jednego miejsca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriskros1981 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Dzisiejszy Bolek-70 cmPierwszy w życiu na bez sterowca :D 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Gratulacja Krzysztof,piękna rapa. Ciekawe kiedy u mnie Wisła pozwoli połowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) W stojącej wodzie również można połowić Super filmik radocha z łowienia jest najważniejsza ! SUUPER Edytowane 31 Maja 2014 przez fishbartek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000kamyk000 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Pierwszy wypad w sezonie na Bolesławy i pierwsza rybka 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Konkretny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinbol4 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Ale rapiszon ! Graaaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Ślicznota .Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) Fajny paker.Jak to ten co w moim wątku to daj mi fotkę na mail. Edytowane 31 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Zdrowy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriskros1981 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 PrzepraszamMuszę dodać bo zapomniałem, że tym bez sterowcem był ZZ Rap 7 Hand Made TOMYTomek dzięki za produkcję świetnych, zarąbiście łownych przynęt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) A mój taka chudzina, ale jak przywalił... Edytowane 31 Maja 2014 przez Tomasz K 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Pięknie Tomek,trzymasz formę !!! Gratuluję i podziwiam za wyniki. Ja dziś znowu na 0.... Nie potrafię łowić na takiej wodzie...Jutro na bardziej stojącej popróbuję Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi