Krisu23 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Wakacyjny klimat:) 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Wczorajszy wypad na zaporówkę i 75cm radochy , niestety za chwilę nieopodal padł kolejny podobny jednak tamten miał mniej szczęścia wytrawny łowca boleni okazał się równie żarłoczny co jego ofiara 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Piękne rybki !!!!! Gratki koledzy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Piękne bolki gratulacje dla łowców.I najważniejsze , że dalej pływają . A to co pisze kolega powyżej / o tym drugim wędkarzu /jest smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Pięknie Tomek,trzymasz formę !!! Gratuluję i podziwiam za wyniki. Ja dziś znowu na 0.... Nie potrafię łowić na takiej wodzie...Jutro na bardziej stojącej popróbuję SlavoTomek zawsze daje radę - tylko nie wtedy kiedy ze mną jedzie Gratki.Na takiej mętnej wodzie czasami można super połowić ale czasami plaża. Ja dziś też na zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 (edytowane) Grati rybek.Jeszcze fat-boy w tle i terminator 100% Mi nareszcie się coś uwiesiło otwarłem sezon dwoma bolkami.Braciaka rodzynek 74 i sprawca zamieszanniagratulacje bolków Paweł no i brody która jest równie piękna i duża jak rybka Edytowane 1 Czerwca 2014 przez VOJT@S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Wakacyjny klimat:)Kriscros.jpgPiękny.Czy to na Rożnowie.Można wiedzieć na jaką przynętę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Akurat ten na bezstera typu siudakowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Nie wiem, jak Krisu to robi, ale jego "zaporowe" rapy są najpiękniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Odpowiedni moment(oświetlenie) a później obróbka i wsio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Eeee, to nie wszystko. Mają piękny kolor, są wysokie (garb) i mają takie masywne, mięsiste pyski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) witam dzisiaj w nocy udało mi się przechytrzyć kolejnego zaporowego bandziora 73cm Edytowane 2 Czerwca 2014 przez VOJT@S 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 coraz trudniej bo warunki łowiska się zmieniły, ale coś tam jeszcze się dzieje... https://lh5.googleusercontent.com/zpe9HtF4Kivow76DvgSWdZ38C19zNgbN11thkdOvwag=w1350-h854-no jak widać kiedyś już był na kiju ów jegomość... 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 fajne ryby i super foty Rafał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Fajne, fajne! Co to za killer na drugim zdjęciu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Fajne, fajne! Co to za killer na drugim zdjęciu??Izumi SHAD ALIVE 80 tylko nie pamietam czy FAST czy SLOW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Izumi Shad Alive 80mm kolor Ayu wersja SK( Slow Sink) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Rafał ale dałeś czadu. Ja może jutro wyskoczę przetestować moją yamaszke 8 oczywiście przy okazji łowiąc, tylko nie wiem gdzie. Odra szczecin czy żabnica itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 uuuuu panie, 8KM na Twoim dmuchawcu to już smierc w oczach Ja w sobote lece już na powaznie z ciezki orezem i bez pitupitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Z brzegu czy z gumy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 z gumy oczywiscie - trzeba korzystać póki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Fajne foty, ładna ryba. Gratulacje Mifek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Niestety na czwartowej sesji szlag mi trafił killera i trzeba się ratować innymi wytworami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Niestety na czwartowej sesji szlag mi trafił killera i trzeba się ratować innymi wytworami Killery w końcu przyjdą, to będzie co zrywać przez chwilę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 a pozniej znowu trzeba bedzie czekac 2 miechy na dostawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi