K-Pon Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Mifek zdjęcia kosa. Normalnie wymiękłem. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Mifek zdjęcia kosa. Normalnie wymiękłem. Gratulacje.yyyyyyyyyyyyyy no bez jaj... ja się ciagle ucze - na szczescie są ryby wiec i o postepy nieco latwiej w koncu ile mozna robic fotek przynętom 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 gratulację ładne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Hehe no to pozamiatałeś wątek na jakiś czas....teraz tylko jakieś Kabanisko może przykuć uwagę .......Oby moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 To ja coś swojego wrzucę 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 To ja coś swojego wrzucę IMG_8481.JPGŁadnie odżywiony Mifek to chyba chce być na każdym zdjęciu :lol: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ładnie odżywiony Mifek to chyba chce być na każdym zdjęciu :lol: ha ha haaa dobre fajny ryb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 yyyyyyyyyyyyyy no bez jaj... ja się ciagle ucze - na szczescie są ryby wiec i o postepy nieco latwiej w koncu ile mozna robic fotek przynętom Co to za wobek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) IZUMI to zapewne tylko co dalej... F- Bleak Edytowane 3 Czerwca 2014 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 na pewno izumi F-BLEAK. Jeden ze wspaniałej trójcy tego sezonu. Pozostali to Boleniowa blaszka Igora (mniejsza) oraz izumi shad alive 80mm Ładnie odżywiony Mifek to chyba chce być na każdym zdjęciu mifek się chciał schylić by w kadr nie wejsc, ale jak widać wyszło jak wyszło (jak półdupek zza krzaka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 graty fajne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 na pewno izumi F-BLEAK. Jeden ze wspaniałej trójcy tego sezonu. Pozostali to Boleniowa blaszka Igora (mniejsza) oraz izumi shad alive 80mm mifek się chciał schylić by w kadr nie wejsc, ale jak widać wyszło jak wyszło (jak półdupek zza krzaka )Praca z tych obrazków przy wobku ciekawa a jak w realu?Trzeba to zakupić i zobaczę co w nim takiego niesamowitego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Prosty wobek. Raptor BS jest w pewnym sensie podobny.... Chociaz jednak nieco inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Jest ten R6BS gotowy.Wyszedł trochę kartofel po przemalowaniu ale chodzi ok.Kusi brzuchem i merda ogonkiem.Jak podciągniesz robi slalomową strzałkę na powierzchni.Dzisiaj wysyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Nie wiem czy pośród waszych UBOTÓW moja torpeda nie wypada zbyt blado ale co tam wyłażona i cieszy Okuma Black Rock 7-30g pawer pro 0.15 Hermes 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Piękny i ładna woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Wisełka nawet powodziowa, zawsze jest piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Piękna rybka -graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Wyjec,ładna Rapa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Dziękuję I mam nadzieję, że Puszka pandory się otworzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 ...mam nadzieję, że Puszka pandory się otworzyła Oby nie, inaczej czarno widzę Twoje wyniki w sezonie i przyszłość rodzaju ludzkiego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Mój nowy rekordzik jeszcze troszkę i może was podgonie to dopiero drugi sezon rapowania 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) @Gofer2005 piękna ryba gratki gratki gratki !!!!!ile mierzył ?na co strzelił na przynętę Boleniową czy to "przyłów" przy łowieniu nocnych Sandałków na wobki płytko chodzące ?? pozdro !!!! Edytowane 3 Czerwca 2014 przez c1eśla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Oby nie, inaczej czarno widzę Twoje wyniki w sezonie i przyszłość rodzaju ludzkiego. Puszka pandory dla rapek ale jakby przy okazji kilku dziadów wybiło nie miał bym nic przeciwko (taką rozmowę miałem przyjemność przeżyć)"-...słyszałem, że miałeś sporego bolka ?-ok 85cm-wypuściłeś?- nie ! na te setki ryb, które łowię jednego mogę wziąć ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi