Skocz do zawartości

Bolenie 2014

kowalek87

Rekomendowane odpowiedzi

Tomek, znam ten stan i współczuję. Obecnie kupiłem sobie podbierak muchowy o dużej średnicy i dłonie mam w całości, jedyny tegoroczny wypadek miałem podczas uzbrajania swoich boleniówek kiedy żona zawołała mnie na obiad. Polecam podbierak i oczywiście bezzadziorowe kotwiczki lub usuwanie zadziorów przed zbrojeniem przynęt :)

• Like 1

Szkoda że ja poza jednym dziewolkiczowym konkretem przerzucam w tym roku takie śledzie że aż mi się odechciewa bolkowania   :wacko:

zmien miejsce - albo pore lowienia... u nas w siosce są na prawdę fajne ryby, tylko nie można popadac w schematy... my tak mieliśmy na początku maja.. dwa wjazdy nam zajelo zanim doszlismy do wlasciwych wnioskowczemu ich niematam gdzie byc powinny i gdzie bylyl niemal zawsze... jak sie okazalo... nie zawsze ;)

zmien miejsce - albo pore lowienia... u nas w siosce są na prawdę fajne ryby, tylko nie można popadac w schematy... my tak mieliśmy na początku maja.. dwa wjazdy nam zajelo zanim doszlismy do wlasciwych wnioskowczemu ich niematam gdzie byc powinny i gdzie bylyl niemal zawsze... jak sie okazalo... nie zawsze ;)

To w zasadzie mój pierwszy sezon boleniony na wodach PZW więc dopiero szukam. No i jednak mimo że wody wokół pełno to z brzegu już nie bardzo jest miejsc do połowienia a jak sa to czesto zastawione cholernymi gruntówkami  :angry: 

Szkoda że ja poza jednym dziewolkiczowym konkretem przerzucam w tym roku takie śledzie że aż mi się odechciewa bolkowania   :wacko:

To nie zły masz wynik ;) ja tam bez bolka jeszcze ...za bardzo moze skupilem sie na rwaniu gum na pseudo sandaczach...w zeszłym roku za kazdym filarem,kazdym mostem chlapały calkiem fajne rybony..moze i w tym roku zagoni drobnice w te miejsca  B)