MANTHEO Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 No @VOJT@S szalejesz, piękne ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 (edytowane) to ja też dożuce dzisiejszy zestaw jeśli można,pierwszy 75cmP1020917.JPGdługo długo nic i kolejny 68cmP1020918.JPG Wojtuś wczoraj od 22-22.30 pięknie biły( w wiadomym miejscu) ,aż mnie serce bolało , że nastawiłem się na coś innego i to był bląd bo wróciłem pokonany Edytowane 5 Lipca 2014 przez pabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 a no gdybym to ja wiedział to bym dzisiaj nie pił tylko jechał na bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Duża woda pokrzyżowała trochę plany sumowe, ale bolenie biły aż miło. Na fotce jeden z kilku, przynęta BB7 ze stajni Tomka1988 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 super bolek,też mam te wobki od niego ale jeszcze żadnego bolka na nie nie złowiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 dzisiaj na zaporówce,69cmi nic więcej 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Kilka w sam środek palmy.Pięknie zbierały na mocnym uciągu.Jeden zaliczył sesję bo trzeba było wypinać w podbieraku.Gładko poszło ale dość niesympatycznie wyglądało.Reszta wypinka w wodzie.Upał sakramencki ale trochę sadła się wytopiło. Sprzętowo-cały czas to samo.Jedynie przynęta się zmieniła Raptor8BS-miodowy- Wszystko w doskonałej formie wróciło do wody. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Weż mnie nie denerwuj Tom ,u mnie też to samo, ale chmury nadciągnęły Pogadamy jak Krystek coś ustuka na wysepce.Ps. ja złowiłem większą na BS-a,nie ma się czym chwalić :lol: :lol:Czysta woda u Ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam Może nie olbrzym ale cieszy Łyknął sterowca od Tomka 1988 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam Może nie olbrzym ale cieszy Łyknął sterowca od Tomka 1988 x.jpg x1.jpgRafowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 100% przypadkowy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 100% przypadkowy. Na patelni to nic nie zmienia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 ..Rózgaś, fajny sum...nie było KO po zderzeniu z baryłką ??Piotrek, fajny grubasek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Rafowy? CześćRafka już dawno zadeptana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Patu nie było. Nagle przestała chodzić, zwijam a tam bolek :-)Tak na serio to walnął jak zza zakrętu :-)Kamil bolki się wędzi, nie smaży :-)Za sieczką sie nie uganiał. Edytowane 8 Lipca 2014 przez rózgaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlboro Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Bolek z wislanego wolniaka i 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) C.d. ale nic ponad minimum 65-67cm.Jedyne to że power mają niezły. Edytowane 8 Lipca 2014 przez Tomy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlboro Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Mnie też zmylił spodziewałem się wiekszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Dzisiaj, jeszcze w nocy, po ciemaku udało się ściągnąć jednego przyzwoitego Pana Bolesława.Fotki pstryknął VOJT@S 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 ja już od dwóch dni nie trafiłem bolka,wczoraj miałem branie siadł i po parunastu sekundach spadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) Takie tam, jeszcze z przed upałów... Chwilę po złowieniu tego osobnika odstrzeliłem najbardziej łownego woblera w tym sezonie. Przypałętał się marudny dziadzio, który po pytaniu czy coś bierze, od razu przeszedł do rozmów o polityce Tak mnie tym wk....ił, że nie zauważyłem splątania na szpuli i wobek poszedł się... Przynajmniej mam na kogo zgonić i wytłumaczyć swoje gapiostwo Edytowane 10 Lipca 2014 przez Artech 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) ja już od dwóch dni nie trafiłem bolka,wczoraj miałem branie siadł i po parunastu sekundach spadłlol...od dwóch dni....chciałbym mieć takie zmartwienie @Artech niezły kaban, ogon ma solidny...dużo zabrakło do 8 z przodu? pozdrawiam,malcz Edytowane 10 Lipca 2014 przez malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Dzięki Marcin. Do 80 zabrakło i to sporo. Szybki pomiar wskazał trochę ponad 70 ... ale silny skubaniec. W miejscu połowu uciąg wody jest raczej niewielki (jak to na miejskich odcinkach) a powoził mnie trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 ..ładniutki Artech - gratuluję!Szukuje się OderJam, z forefighterem w roli głownej...piszecie się ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Dzięki Patryk. Zależy kiedy ten OderJam. Teraz Sobi ucieka na urlop na dwa tygodnie, potem ja z rodzinką się będę urlopował... Jakoś u mnie wakacje to nie najlepszy czas na rybałkę. Prędzej na jesień się trochę czasu i wolnych weekendów znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi