Pawgas Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Takie tam, jeszcze z przed upałów...DSC06289.jpg Chwilę po złowieniu tego osobnika odstrzeliłem najbardziej łownego woblera w tym sezonie. Przypałętał się marudny dziadzio, który po pytaniu czy coś bierze, od razu przeszedł do rozmów o polityce Tak mnie tym wk....ił, że nie zauważyłem splątania na szpuli i wobek poszedł się... Przynajmniej mam na kogo zgonić i wytłumaczyć swoje gapiostwo Piękny bolo gratulacje. Może to był taki dziadek w okularach co śmiga czerwonym Wigry 3? Spotkałem go już kilka razy i faktycznie nie daje połowić racząc rozmówcię swoimi teoriami polityczno - społeczno - gospodarczymi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Dzisiaj wypad na zaporówkę i trafiłem 69cmpóźniej kumpel miał życiówkę 74cm i w tym samym czasie co on holował rybe mi uderzył bolek 68cm więc zapozowaliśmy w duecie 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Miały być klonie jednak kolega się zawziął i rapki tarmosił Zdjęcia moje więc wrzucam 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Piękny bolo gratulacje. Może to był taki dziadek w okularach co śmiga czerwonym Wigry 3? Spotkałem go już kilka razy i faktycznie nie daje połowić racząc rozmówcię swoimi teoriami polityczno - społeczno - gospodarczymi Dzięki.A dziadek był bez wigrusa ale to pewnie ten sam... Wątek autostrad też, z Tobą, omawiał ? Wojtek, piękne nocne bolenie. Też kiedyś miałem fajną miejscówkę na takie nocne łowienie, ale niestety to już historia... Edytowane 11 Lipca 2014 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Dzięki Patryk. Zależy kiedy ten OderJam. Teraz Sobi ucieka na urlop na dwa tygodnie, potem ja z rodzinką się będę urlopował... Jakoś u mnie wakacje to nie najlepszy czas na rybałkę. Prędzej na jesień się trochę czasu i wolnych weekendów znajdzie...1sza dekada sierpnia??... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 ..1sza dekada sierpnia??...Dobry termin. Ale ja, jak zwykle, będę wiedział czy dam radę dopiero na ostatnią chwilę, jak w pracy grafik dostanę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Dzięki.A dziadek był bez wigrusa ale to pewnie ten sam... Wątek autostrad też, z Tobą, omawiał ? Wojtek, piękne nocne bolenie. Też kiedyś miałem fajną miejscówkę na takie nocne łowienie, ale niestety to już historia...Hahaha - tak to ten sam musiał być. Opowiadał jak chodził po różnych biurach poselskich i tłumaczył, że równolegle do Gdańskiej trzeba wybudować autostradę bo jak pożar strawi lewobżerze to nie będzie drogi ewakuacji Jeśli piszesz o miejscówce z plażą to faktycznie nie ma tam już dużych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 (edytowane) Przed wczorajszy Edytowane 13 Lipca 2014 przez joza67 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 i jeszcze jeden 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montano Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Czy agrafki nr. 18 ze Spinwal'a to dobry pomysł? Mają niby wytrzymałość 7 kg a kolega mówi ze używał poprzedni sezon a w tym go zawiodły i stracił bolka (?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Kup 16-tki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Kiedyś napewno dałyby rady. W tym roku nawet 12 rozginałem na plecionce 0'10 Tragedia. Nie wiem czy tak zeszli z jakościà drutu czy ja trafiłem na jakàś wybrakòwkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Czy agrafki nr. 18 ze Spinwal'a to dobry pomysł?Agrafki spinwala nr 18 to nie jest dobry pomysł.Rozmiarowo spokojnie możesz pójść wyżej, boleniom to aż tak nie przeszkadza.Ja przy żyłce używam 14 z kretlikiem i jest ok.Łowiąc na pletkę, nawet mały bolek jak przywali w nurcie, to przy źle ustawionym hamulcu może zdemolować małe agrafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Rożniata Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 i jeszcze jeden Józek !!!!!!!!!!!!!!!! Warciany ?????????????????????!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Czy agrafki nr. 18 ze Spinwal'a to dobry pomysł? Mają niby wytrzymałość 7 kg a kolega mówi ze używał poprzedni sezon a w tym go zawiodły i stracił bolka (?).Spróbuj spin lock'i dragona. Ja używam 14 z plecionką. Naprawdę dobre agrafki. Zdaje się, że wyraźnie tańsze od osławionych spinwali. https://www.google.pl/search?q=dragon+spinn+lock+14&espv=2&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ckLEU7b4JdPB7Abc6ICADg&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1600&bih=799#facrc=_&imgdii=_&imgrc=DYDGFYOfFJZdnM%253A%3BLXUjO3rXUGEl-M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.rybi-ogon.pl%252Fprd_img%252FDragon%252FAgrafki%252FsPINNlOCK14.JPG%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.rybi-ogon.pl%252FAgrafki-wdkarskie-c-12_199.html%3B800%3B600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Kiedyś napewno dałyby rady. W tym roku nawet 12 rozginałem na plecionce 0'10 Tragedia. Nie wiem czy tak zeszli z jakościà drutu czy ja trafiłem na jakàś wybrakòwkę... Chyba to jednak rownia pochyla w dol. Ja juz sie rozgladam za alternatywa. Spinwale jada na marce w tej chwili ale z tego co widac i slychac nie zajada juz daleko poniewaz ich jakosc drastycznie spadla. Pzdr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudziak Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Witam forumowiczów, w sobotę byłem na Wiśle. Niestety jak zwykle gdy uda mi się wyskoczyć to następuje totalne załamanie pogody:( ale po ciężkiej "orce" udało się coś złapać tj. 2 bolesławy (45 i 68cm). Prezentowany boleń uderzył w rozmyciu warkocza na niezawodnego woblera Bonito, tym razem postawionego w nurcie. Może nie jest to największy okaz ale walczył dzielnie:) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Mnie się w tym roku spinwal sam rozpiął po holu bolenia. Nie zauważyłem i straciłem łownego woblera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Agrafki Jan-Tex są obecnie mym zdaniem najlepszymi na rynku. Rozmiar 14 srebrne. Ze spinwalami potwierdzam 2 lata temu wąsa zacnego straciłem przez nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Agrafki Jan-Tex są obecnie mym zdaniem najlepszymi na rynku. Rozmiar 14 srebrne. Ze spinwalami potwierdzam 2 lata temu wąsa zacnego straciłem przez nie.A gdzie je sie kupuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Słyszałem już o nich lecz nigdzie nie spotkałem. Dołączam się do pytania Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) Wygląda jakby np tutaj: http://www.extrafishing.com/809,agrafka-strong-10-sztuk-jan-tex.html nawet jakoś ceną nie powalają, spodziewałem się jakiejś masakry....i ile to takie, @Forecast? Edytowane 15 Lipca 2014 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) Zaraz spiszę dane z opakowania. Najlepiej/najtaniej u źródła. Grzegorz Odolecki JAN-TEXUl. Eustachiewicza 7/5924-100 Puławy tel. 600-33-46-26 Oczywiście nic mnie z producentem nie łączy polecam tylko dlatego że nigdy mnie nie zawiodły. Edytowane 15 Lipca 2014 przez Forecast 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Zaraz spiszę dane z opakowania. Najlepiej/najtaniej u źródła. Grzegorz Odolecki JAN-TEXUl. Eustachiewicza 7/5924-100 Puławy tel. 600-33-46-26 Oczywiście nic mnie z producentem nie łączy polecam tylko dlatego że nigdy mnie nie zawiodły. Ile wazysz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Hehe dowiemy się w sierpniu Artech szykuję odpowiedź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi