Skocz do zawartości

Bolenie 2014

kowalek87

Rekomendowane odpowiedzi

Moje 2 sztuki z wczorajszego wieczora oraz 1 dzisiejszego rana. Kolejno jak na zdjęciach 69, 63 i 64 cm , złowione na bezsterowce mojego wykonania :). Miałem jeszcze dużo brań ale niestety waliły w bok wobka i nie sposób było zaciąć. Wypad jak dla mnie bardzo udany :)

Zdjęcia są jak widać robione na szybko żeby ryby jak najszybciej wróciły w dobrej kondycji do wody. ( jednemu leciała trochę krew, był podbierany wślizgiem i rzucił sie na kamieniach)

post-50993-0-95047900-1407003471_thumb.jpg

post-50993-0-43164800-1407003492_thumb.jpg

post-50993-0-29046100-1407003550_thumb.jpg

post-50993-0-13375000-1407003599_thumb.jpg

post-50993-0-48780000-1407003609_thumb.jpg

• Like 4

Nie wiem czy mnie uczyłeś rzutu spod jajec na głowę rybie która przepływa 3m od stanowiska:) Kanał w każdym razie czeka na Ciebie wszystkie bolki się pytają kiedy wpadniesz.

Nie narazie tutaj rozpracowuje miejscówkę.Tą gdzie byliśmy potem po tej zatoczce.Napewno kojarzysz na ZZ'Rap łowiliśmy i było co nie co pod wieczór.Są tam ale woda taka kawa idzie że nie mogą wycelować.Strzały puste jeszcze spróbuje jutro.

Nie wiem czy mnie uczyłeś rzutu spod jajec na głowę rybie która przepływa 3m od stanowiska:) Kanał w każdym razie czeka na Ciebie wszystkie bolki się pytają kiedy wpadniesz.

to i tak dość wyszukany sposób, ja podciągam wobler pod sama szczytówkę i wkładam do paszczy gdy bestia jest w zasięgu :lol:

a tak serio bylem dzis zerknac, woda plynie, jak na moje umiejętności była "martwa"

jedyny plus taki ze byliśmy zerknąć na miejscowke naszej szczupaczej metrowki i o dziwo stalą na swoim na wypleceniu, czas zacząć zbierać siły i myśli na rundę 2 :rolleyes:

to i tak dość wyszukany sposób, ja podciągam wobler pod sama szczytówkę i wkładam do paszczy gdy bestia jest w zasięgu :lol:

a tak serio bylem dzis zerknac, woda plynie, jak na moje umiejętności była "martwa"

jedyny plus taki ze byliśmy zerknąć na miejscowke naszej szczupaczej metrowki i o dziwo stalą na swoim na wypleceniu, czas zacząć zbierać siły i myśli na rundę 2 :rolleyes:

Może cię jeszcze tam kiedyś spotkam to Ci pokażę, że to nie ściema. Da się złowić te które przepływają pod nogami. Tylko moment musi być odpowiedni. Ja nie lubię jak puszczają wodę bo trudniej się łowi i bydło z wiochy ze świsterami się zlatuje. Z kolei mój kumpel z którym razem łowimy ma na odwrót woli zrzuty z elektrowni i też ma wyniki. Wtedy trzeba łowić głębiej.

Zle to odebrałeś albo ja złe ująłem mój "żart"

Nie mowie ze to ściema, tym bardziej ze sam tak "rzucam" jak sytuacja jest odpowiednia i nie powiem żeby efekty tej zabawy były złe.

Wczoraj nie było śladu ryby na wodzie a czy leci czy nie leci zawsze coś tam buszowało, ale pewnie z racji tego ze przeważnie woda leci chwile a wczoraj leciała cały dzień. Inni chyba tez nie połowili.

Edytowane przez mansik

..dzisiaj odpoczywałem po dwudniówce :) ...

Nie sumuję, tym bardziej  nie kręci mnie troll ;) ..także mam sobowtóra :lol:

Nie wiem czy sobowtór bo w czapie aż tak dobrze na wodzie nie widać :lol:  Niedługo urlop więc może i mi uda się w tamte rejony w gumą wystartować, taka dwudniówka to juz w ogóle bajka... tylko pozazdrościć. Wiesz może jak wygląda sytuacja wędkowania na bielinku (zwirownia) ?

..jedna z Mariolek ;) z odrzańskiej 3 dniówki...

Na okrasę po 40 minutowym ciąganiu parowozu na gumce od majtek :angry: ...

Przekrój ryb spory, o czym pewnie niebawem w innych watkach...

Pozdro Guzu. Xavi - walczcie dalej... ;)

Sprzętowo- MBX 2.36 17lb, STL 4000 2014, linka od Dragona 8X i ukleja Forecasta na końcu...

16lwveu.png

• Like 21