tomasxt Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Moje 2 sztuki z wczorajszego wieczora oraz 1 dzisiejszego rana. Kolejno jak na zdjęciach 69, 63 i 64 cm , złowione na bezsterowce mojego wykonania . Miałem jeszcze dużo brań ale niestety waliły w bok wobka i nie sposób było zaciąć. Wypad jak dla mnie bardzo udany Zdjęcia są jak widać robione na szybko żeby ryby jak najszybciej wróciły w dobrej kondycji do wody. ( jednemu leciała trochę krew, był podbierany wślizgiem i rzucił sie na kamieniach) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Gratulacje!Znajome te miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Nie wiem czy mnie uczyłeś rzutu spod jajec na głowę rybie która przepływa 3m od stanowiska:) Kanał w każdym razie czeka na Ciebie wszystkie bolki się pytają kiedy wpadniesz.Nie narazie tutaj rozpracowuje miejscówkę.Tą gdzie byliśmy potem po tej zatoczce.Napewno kojarzysz na ZZ'Rap łowiliśmy i było co nie co pod wieczór.Są tam ale woda taka kawa idzie że nie mogą wycelować.Strzały puste jeszcze spróbuje jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Nie wiem czy mnie uczyłeś rzutu spod jajec na głowę rybie która przepływa 3m od stanowiska:) Kanał w każdym razie czeka na Ciebie wszystkie bolki się pytają kiedy wpadniesz.to i tak dość wyszukany sposób, ja podciągam wobler pod sama szczytówkę i wkładam do paszczy gdy bestia jest w zasięgu a tak serio bylem dzis zerknac, woda plynie, jak na moje umiejętności była "martwa"jedyny plus taki ze byliśmy zerknąć na miejscowke naszej szczupaczej metrowki i o dziwo stalą na swoim na wypleceniu, czas zacząć zbierać siły i myśli na rundę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Gratulacje!Znajome te miejsca Dzieki. To twoje mety:)A ty czasem tam dzisiaj nie pływałeś pontonem w trollingu za sumem ? Bo widziałem gościa podobnego do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 ..dzisiaj odpoczywałem po dwudniówce ...Nie sumuję, tym bardziej nie kręci mnie troll ..także mam sobowtóra 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 to i tak dość wyszukany sposób, ja podciągam wobler pod sama szczytówkę i wkładam do paszczy gdy bestia jest w zasięgu a tak serio bylem dzis zerknac, woda plynie, jak na moje umiejętności była "martwa"jedyny plus taki ze byliśmy zerknąć na miejscowke naszej szczupaczej metrowki i o dziwo stalą na swoim na wypleceniu, czas zacząć zbierać siły i myśli na rundę 2 Może cię jeszcze tam kiedyś spotkam to Ci pokażę, że to nie ściema. Da się złowić te które przepływają pod nogami. Tylko moment musi być odpowiedni. Ja nie lubię jak puszczają wodę bo trudniej się łowi i bydło z wiochy ze świsterami się zlatuje. Z kolei mój kumpel z którym razem łowimy ma na odwrót woli zrzuty z elektrowni i też ma wyniki. Wtedy trzeba łowić głębiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 (edytowane) Zle to odebrałeś albo ja złe ująłem mój "żart"Nie mowie ze to ściema, tym bardziej ze sam tak "rzucam" jak sytuacja jest odpowiednia i nie powiem żeby efekty tej zabawy były złe.Wczoraj nie było śladu ryby na wodzie a czy leci czy nie leci zawsze coś tam buszowało, ale pewnie z racji tego ze przeważnie woda leci chwile a wczoraj leciała cały dzień. Inni chyba tez nie połowili. Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez mansik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 ..gdzies tam była rapa z moją ukleją...rzekł @forecast 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Poranny na ''Basuna by Tomek 1988'' 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 (edytowane) ..gdzies tam była rapa z moją ukleją...rzekł @forecast Coś Kubuś mocno zmęczony czyżby....... afterparty Kapitalna fota Patryk. Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Dzięki Karol.Słońce nas pokonało..dwa dni lampy, nie to zdrowie;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Ale jaki koszuli ladny, chyba prosto z Kosciola Fotka swietna po raz kolejny Patryk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Dzięki.Nawrócił się chlopaczyna, nie przywozi już cytrynowki, nosi koszule i slipuje się niedaleko kościoła co by koło południa wysłuchać kazania... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Normalnym tokiem idąc należałoby napisać, że zaczął ryby jeszcze łowić, ale w jego przypadku byłoby to lekko nietrafione, bo coś tam niby dziubał wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 ..dzisiaj odpoczywałem po dwudniówce ...Nie sumuję, tym bardziej nie kręci mnie troll ..także mam sobowtóra Nie wiem czy sobowtór bo w czapie aż tak dobrze na wodzie nie widać Niedługo urlop więc może i mi uda się w tamte rejony w gumą wystartować, taka dwudniówka to juz w ogóle bajka... tylko pozazdrościć. Wiesz może jak wygląda sytuacja wędkowania na bielinku (zwirownia) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 ..zakaz wędkowania...P.S. mogą tylko nieliczni znajomi "dzierżawcy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Na terenie żwirowni zakaz wędkowania Kilka osób może tam łowić, ale na jakich zasadach nie pytaj - tego nikt nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Czyli obowiązuje zasada : Co wolno wojewodzie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) taka rapka wieczorową porą przy sandaczowaniu Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez andego 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 taka rapka wieczorową porą przy sandaczowaniu ...nooo @andego przyjemny....i nie ma już miny "Mordercy" na fotach - gites Pozdrawiam,malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 ..jedna z Mariolek z odrzańskiej 3 dniówki...Na okrasę po 40 minutowym ciąganiu parowozu na gumce od majtek ...Przekrój ryb spory, o czym pewnie niebawem w innych watkach...Pozdro Guzu. Xavi - walczcie dalej... Sprzętowo- MBX 2.36 17lb, STL 4000 2014, linka od Dragona 8X i ukleja Forecasta na końcu... 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Patryk jak zwykle klasa Ja w tym roku jakoś nie mogę dobrać się do większych niż 60+ ale zwalam to na bardzo niską wodę na mojej mecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Patu piękne stalowe barwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Fajna rapka,o focie nie wspomnę mam nadzieje że jesienią też będą chciały gadać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi