LOBO47 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) ,,Usain BOLTas,, ... z Warty!!! Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez LOBO47 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 @Lobo47, ale ten Twój bolo ma fryzurę, pewnie gra w metalowej kapeli BOLTthrower :):) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO47 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja ...cała ,,procedura,, zrobienia fotki była w stylu ,,hardcore,, Pokrzywy ,pot,krew i robactwo wszelkiego rodzajujednym słowy ,,mandżuria,, .BOLT .....straszny dzikus Bardzo trudno zrobić samemu sobie fotkę telefonem zszalejąca rybą...a właściwie wracając do BOLTthrowerowej kapeli i fryzury to ,,przyszedł swój do swego,, ...sammam włosy do pasa :lol: Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez LOBO47 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Też kiedyś miałem podobnej długości pióra :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) sprzed paru dni Edytowane 22 Maja 2015 przez mansik 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Też kiedyś miałem podobnej długości pióra :-)Pewnie sporo użytkowników miało po tematach związanych z muzyką i koncertami można się domyśleć... Gratulacje za ładne bolki dla wszystkich którym jeszcze nie gratulowałem Żeby było bez OT. Nic tu jeszcze nie wklejałem (w zdjęciach C&R kilka...) czasem coś się uwieszało, największy w tym sezonie 76cmfot. @vojtasSprzętowo to TD 270/4-21, z podpiętym fishmakerem i woblerową samoróbką na końcu jakiejś żyłeczki ~20 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Poranny z piaskowej łaszki Sprzętowo: Karabelka 2,36 17lb; TP4000 '11; PP15lb; RH 10 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 @HEKTOR ależ piękna arapajma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO47 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) cd ...Boleniowania ...rzeka Warta trzeci rzut ..... i 69cm . Sprzętowo Jim Hill 2000 + Cormoran Black Star CM 2.7 5-25g + ,,killer,, Gloog Hermes z kotwami Kamatsu Grand Prix *8* Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez LOBO47 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) To może i ja coś dorzucę ...Woda szambo ,ale rybki coś skubią .Wrzucę trzy na szybko co by każdy sobie mógł wybrać tą która mu się podoba fotkę oczywiście .Rybka ta sama,oczywiście. Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez Krystekwolf 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Bolenie spoko, ale ta obróbka zdjęć to zamierzony efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Może kolega łowi w okolicach Czernobyla, czy innej Fukushimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 HDR z jednego jpg-a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 I mina pozowania do fotki Ok ;-) a tak wogóle fajna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Andy Warhol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Miał być sandał, a wyszedł bolek. Ale to jaki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) No jaki?Fajny ale za chwytak to Cię zaraz zjadą.Jak dla mnie wszystko lepsze niż glebowanie Rapy żeby była jasność. Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Rybki trochę nie na tą porę roku. Zapomniane wiosenne fotki w aparacie. Reńskie bolesławce. Pierwszy 79cm torpeda. Tego dnia padło 7szt w tym jeszcze jeden taki identyczny brat 79cm Zabawa była niesamowita choć w jajka zimno jak cholera ;-) 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Piękne ryby Pietrus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Wpadnij do sklepu na ploty jak się nudzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrykolega Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 wysypało troszkę tych boleni, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Pietrus, piękne majowe ryby, gratulacje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Miał być sandał, a wyszedł bolek. Ale to jaki Obraz spro 013.jpg Z Nielisza ? Jakieś rybki jeszcze dopisały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Pietrus bolki super, ale mają równe łuski i grubiutkie jak z ryciny:) Chwytak na bolkach to obciach. Ja łapię chwile bo rodzina się powiększyła, teraz każde 5min nad wodą jakby cenniejsze Pozdrawiam raperów 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Nad woda przydaje sie fart.Niby banal, ale sie przydaje Przekonalem sie o tym wielokrotnie, ale ostatnia ilosc farta jaka mnie nawiedzila podczas tygodniowej eskapady pontonowej sprawia, ze boje sie ze w nastepnych latach NIC nie polowie i powaznie rozwazam zawieszenie dzialalnosci :S W poniedzialek, 11 sierpnia, udalo mi sie poprawic moj mocno nieoficjalny, ale jednak najdluzej obowiazujacy PB (obowiazywal od maja 2003).Otoz owego 11ego zlowilem najwiekszego w zyciu bolenika. Zdaniem Kompana na pontonie - ryba wypracowana. Dla mnie fart - na setki boleni lowionych przez lata trafilem tego Jednego .Czy nowy rekord bedzie obowiazywal przez nastepne 11 lat ? Czas pokaze.Ryba zlapana na Hermesa, po poludniu, okolo 17. Hol spokojny, ale jednak troche trwal. Zestaw opisany w watku rodbuildingowym @yglo. Pozdrawiam Lowcow srebrnych torped Guzu 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi