Skocz do zawartości

Bolenie 2014

kowalek87

Rekomendowane odpowiedzi

;) Ja ...cała ,,procedura,,  zrobienia fotki była w stylu ,,hardcore,, :D Pokrzywy ,pot,krew i robactwo wszelkiego rodzaju

jednym słowy ,,mandżuria,, .BOLT .....straszny dzikus :) Bardzo trudno zrobić samemu sobie fotkę telefonem z

szalejąca rybą...a właściwie wracając do  BOLTthrowerowej kapeli i fryzury to ,,przyszedł swój do swego,, ...sam

mam włosy do pasa :lol: :lol: :lol:

sg74pe.jpg

Edytowane przez LOBO47
  • Like 12

Też kiedyś miałem podobnej długości pióra :-)

Pewnie sporo użytkowników miało ;) po tematach związanych z muzyką i koncertami można się domyśleć...

Gratulacje za ładne bolki dla wszystkich którym jeszcze nie gratulowałem ;)

Żeby było bez OT. Nic tu jeszcze nie wklejałem (w zdjęciach C&R kilka...) czasem coś się uwieszało, największy w tym sezonie 76cm

2qnv7tf.jpg

fot. @vojtas

Sprzętowo to TD 270/4-21, z podpiętym fishmakerem i woblerową samoróbką na końcu jakiejś żyłeczki ~20

• Like 26

Nad woda przydaje sie fart.

Niby banal, ale sie przydaje :)

Przekonalem sie o tym wielokrotnie, ale ostatnia ilosc farta jaka mnie nawiedzila podczas tygodniowej eskapady pontonowej sprawia, ze boje sie ze w nastepnych latach NIC nie polowie i powaznie rozwazam zawieszenie dzialalnosci :S

W poniedzialek, 11 sierpnia, udalo mi sie poprawic moj mocno nieoficjalny, ale jednak najdluzej obowiazujacy PB (obowiazywal od maja 2003).

Otoz owego 11ego zlowilem najwiekszego w zyciu bolenika.

Zdaniem Kompana na pontonie - ryba wypracowana. Dla mnie fart - na setki boleni lowionych przez lata trafilem tego Jednego .

Czy nowy rekord bedzie obowiazywal przez nastepne 11 lat ? Czas pokaze.

Ryba zlapana na Hermesa, po poludniu, okolo 17. Hol spokojny, ale jednak troche trwal. Zestaw opisany w watku rodbuildingowym @yglo.

Pozdrawiam Lowcow srebrnych torped

Guzu

bolen%252079%2520000.JPG

• Like 36