LOBO47 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Daniel ...Piękna sztuka!!! prawdziwy sprinter ,,Usain BOLT rzeki,, .....powiadasz Hermes .....dla mnie w tym roku ,,number one,,zmieniam tylko kotwy na Kamatsu Grand Prix nr.8 Pozdro dla Raperów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Piękny. Przyznaj się, ile miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Wiem,ale nie powiem...Daniel,wrzucaj rodzynkę w odpowiednim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ty... Guzu, jest jakiś wątek na forum, w którym nie pobiłeś życiówki???jak dla mnie jesteś MVP sezonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ty... Guzu, jest jakiś wątek na forum, w którym nie pobiłeś życiówki???jak dla mnie jesteś MVP sezonu... Dzieki @Ziom za uznanie.Zyciowki byly trzy - bolen, jaz i brzana Ale fakt - polowilem wyjatkowo. Chlopaki oskarzaja mnie, ze sprzedalem dusze diablu 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Piękny. Przyznaj się, ile miał 79 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Graty Daniel za wszystkie razem i każdą z osobna Niesamowity hat-trick 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ładne ryby Guzu, dajesz rade w tym sezonie.pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Pietrus, fajne ryby...kolejna, odrzańska 70teczka..Uklejka od Forecasta, MBX 2.36 17lb, STL 4000 2010 i PP 15lb.. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Eh Patryk, Patryk Ty i ta pakulka Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za wszycho Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 ..nie ma za co..cała przyjemność po mojej stronie .Fajnie, że pogoda i ryby dopisały...To jeszcze jeden z ostatnich uklejko-pakułko-forecastowych..Pod koniec ostatniego maratonu, frontowy-mina mówi sama za siebie 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 @patu niezły "armagiedon" w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 To tylko jego ogon. Przed epicentrum spierdzielalismy 30min na pełnej manecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Mordor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Mordor był 5-10km niżej, niestety nie odwazyłem sie go fotografowac bo jego ogonek zlał nas doszczetnie.....Chwilowo nastała noc a niebo połaczyło się z ziemią ścianą wody...Fotka 30min po, zrobiona pod tęczą...P.S Tasiek, a jak zrobiło sie loooźno na brzegach..wymiotło paszowców w mig :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riki1 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) dzisiejszy bolec z warty na phenix karabela i gume relax po tuningu... Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez riki1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Słoneczny agresor:) 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumien Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Słoneczny agresor:) 1.jpgPiękny bolek! . Ja jakoś nie mam szczęścia ostatnio do jeziorowych torped Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Kto rano wstaje...ten łowi . Na Miernika 11 cm bez steru. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Kto rano wstaje...ten łowi . Na Miernika 11 cm bez steru. Bolek 73.jpgAno... Niedługo robimy poprawke co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Tak . A potem poprawka po poprawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adski Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Witam Polowanie na okonie 3cm gumka i bum Mój pierwszy bolek - koło 70cm całkiem fajna zabawa 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) dla odmiany coś z płynącej wodyprzynęta - Raptor Tomy`ego Edytowane 22 Maja 2015 przez mansik 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Znam tą miejscówkę z tymi drzewami, dzisiaj ją będę atakował . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Znam tą miejscówkę z tymi drzewami, dzisiaj ją będę atakował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi