Guzu Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Rewelacja @Kris! Podtrzymujac watek boleniowy z akcentem mody, fotka a la kapelusznik 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Krisu 23 Francja -elegancja ,na gumofilca to ty nie wyglądasz Super fotka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Dobry bolek zawsze cieszy... ja wciąż trochę tak nie po polskiej szkole do moich bolków, ale za to z polskimi przynętami. Bolek-sting-web.jpgPiękny tylko (sorki Mateusz), czy ta klepsydra potrzebna ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Waldek jaka klepsydra bo nie kumam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Waldek jaka klepsydra bo nie kumam? Czarna ramka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Eee tam bez przesady, ja tam na ramkę nie patrzyłem. Bolek spoko to uwagę przykuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Czarna ramka...Dokładnie. Jakoś mi "nie pasi", przy podejściu Mateusza, do sposobu obchodzenia się z rybami.Naturę też ma weselszą Danielu, zauważyłeś ciekawy układ łuski przy dłoni (swojej dłoni)? Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Dokładnie. Jakoś mi "nie pasi", przy podejściu Mateusza, do sposobu obchodzenia się z rybami Danielu, zauważyłeś ciekawy układ łuski przy dłoni (swojej dłoni)? Bolen lekko byl pokiereszowany przez zycie.Pewnie to "blizny mlodosci"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 trochę jak sumowa podkowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Piękny tylko (sorki Mateusz), czy ta klepsydra potrzebna ? @Waldku, taka jakas jest w standardzie na moich fotkach... do tej pory nikt nie zglaszal zastrzezen. Jakos tak domyka fotke... moim zdaniem. Wole tak, niz przeginanie z suwakami jak polowa userow... ale dzieki waldku za dobre slowa, wezme pod rozwage. @Krisu, jesli faktycznie lowiles na galowo, to szacuneczek! @Guzu - fajnie, ze sobie radzisz, ale moglbys sie juz czasem usmiechnac. Powaznie, fajnie byloby wiedziec, ze sprawia Ci to nadal nieukrywana przyjemnosc, a nie odbebniasz jakis obowiazek dojenia kabanow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 @Waldku, taka jakas jest w standardzie na moich fotkach... do tej pory nikt nie zglaszal zastrzezen. Jakos tak domyka fotke... moim zdaniem. Wole tak, niz przeginanie z suwakami jak polowa userow... ale dzieki waldku za dobre slowa, wezme pod rozwage. @Krisu, jesli faktycznie lowiles na galowo, to szacuneczek! @Guzu - fajnie, ze sobie radzisz, ale moglbys sie juz czasem usmiechnac. Powaznie, fajnie byloby wiedziec, ze sprawia Ci to nadal nieukrywana przyjemnosc, a nie odbebniasz jakis obowiazek dojenia kabanow! Dzieki Trenerze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 @Krisu, wymiękłem )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 @Krisu, wymiękłem ))..ja również... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Mateusz, nadal używasz Tamrona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Po długiej przerwie wyskoczyłem na jezioro. Ogólna frustracja - łby sobie rozbijały o burtę a z łaską miałem 2 brania jak w końcu założyłem mikrusa Albo chodziło im o ubranie? Następnym razem jak @Krisu23 na galowo Tylko mucha czy krawat?Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Mateusz, nadal używasz Tamrona?? Nie, od jakiegos czasu zmienilem set na D7100 i N17-55. Tamron z D90 poszedl miedzy ludzi. Jednak jak sie oddaje aparat w lapki laika, to czasem potrafi spartolic i ladna rybke... Czasem normalnie wole sam sobie strzelac z samowyzwalacza (przynajmniej pretensje moge miec tylko do siebie), ale jakby to wygladalo... ;-) Inna sprawa, ze system wstawiania fotek na j.pl znaczaco pogarsza ich jakosc. Chyba faktycznie trzeba bedzie zaczac wstawiac je gdzies indziej w sieci i tylko linkowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 No to zapodamy coś z dzisiaj ...upss już wczoraj Ze mnie żaden fotograf ,braciak się stara ,także prosimy o wyrozumiałość ... 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Wybarwiony bolo z ostatniego desantu. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Fajne bolki i ujęcia - szczególnie ostatnie.Nie używajcie "zmniejszaczy" w hostach - degradują jakość. Lepiej to zrobić podczas postprocessu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zostałem ostatnio zjechany przez cenzora od zdjęć, że nie dbam o ubiór. Obiecałem poprawę KB4B.jpgKrisu - wiesz ,że ostatniego guzika się nie zapina w marynarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) parę chwil po tym był tez większy, był... ale sprowadził mnie na ziemie.. Edytowane 22 Maja 2015 przez mansik 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Warkoczowy amator uklejek. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Super rybki, ale... znow fajne fotki przejaskrawione suwakami do aureol... opanujcie sie Panowie! ;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) ... uklejek RH12 wersja prototyp z 2014.Tj. ulepszona przez Roberta wersja z 2013 roku Ma migoczącą pracę i chodzi bardziej w poziomie.Pracuje przy dużo wolniejszym prowadzeniu niż poprzedniczka. Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez tasiek321 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Poranny terrorysta. Forecast możesz przerobić na Terminator style:) 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi