Guzu Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Widze Mansik, że stronę zmieniłeś. Z tamtej lepiej biorą? Ja zdecydowanie wolę jezioro. We mgle dzieją się różne rzeczy i nawet zgubić się można:) A bolki ładniejsze nie takie odrapane jak na kanale. Taki 70tak. Sprzęt jak zwykle przynęta Tomy's bait ZZ Rap 85 super extra opalizacja.hiper opalizacja.jpg Kapitalna ryba i swietne zdjecie.Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ciągle powtarzam, że najładniejsze (wizualnie) bolenie łowi Krisu Jak - nie przymierzając - krzyżówka tarpona z różanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Widze Mansik, że stronę zmieniłeś. Z tamtej lepiej biorą? Ja zdecydowanie wolę jezioro. We mgle dzieją się różne rzeczy i nawet zgubić się można:) A bolki ładniejsze nie takie odrapane jak na kanale. Taki 70tak. Sprzęt jak zwykle przynęta Tomy's bait ZZ Rap 85 super extra opalizacja. hiper-opalizacja2.jpgLubię to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ty to lepiej strugać zacznij jak chcesz mieć film z takimi ujęciami:) 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ciągle powtarzam, że najładniejsze (wizualnie) bolenie łowi Krisu Jak - nie przymierzając - krzyżówka tarpona z różanką Trudno mi to sobie wyobrazić (akt krzyżowania), ale podobno miłość łamie wszelkie bariery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ty to lepiej strugać zacznij jak chcesz mieć film z takimi ujęciami:) Clipboard01.jpg Brudny Harry miał taką minę jak znalazł żółtą kobietę we własnym łóżku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Słowo daję, była taka scena w Magnum Force... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Pamiętaj, że mam Twoje zdjęcie w gumowcach i w kalesonach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Z P? To o ile pamiętam miałem też okulary a la Marion Cobretti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 O oo dokładnie to, w lekkim przysiadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Trochę dzisiaj było ale bateria mi się skończyła. Edytowane 5 Września 2014 przez Tomy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Tomy co to za podbierak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Tomy je chyba wystawil na gieldzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Trochę dzisiaj było ale bateria mi się skończyła. P1220265.JPGP1220266.JPGP1220272.JPGP1220274.JPGA mogłem jeszcze zostać i popatrzeć na "czary" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 A mogłem jeszcze zostać i popatrzeć na "czary" no masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Widze Mansik, że stronę zmieniłeś. Z tamtej lepiej biorą? Ja zdecydowanie wolę jezioro. We mgle dzieją się różne rzeczy i nawet zgubić się można:) A bolki ładniejsze nie takie odrapane jak na kanale. Taki 70tak. Sprzęt jak zwykle przynęta Tomy's bait ZZ Rap 85 super extra opalizacja. hiper-opalizacja2.jpgWyborem strony kieruje się na podstawie wiatru, słońca no i wody, wiec ostatnio dość często muszę zmieniać, tym bardziej ze już nie jest to tak schematyczne łowienie jak parę tygodni wcześniej. A co do jeziora to wiadomo ze pewnie daje więcej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Czyli nauczyłeś się tam łowić na wrzutkę, na płynącą rybę to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Fakt polowa ryb była namierzona, ale te większe przeważnie miałem na kiju po rzucie na oślep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Smutny to dzień.Musiałem się odciąć a nad wodą najlepiej powspominać wspólne rozmowy o Rapach których będzie brakowało. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Moje bolki tym razem wyniosły się z warkoczy i napływów. Znalazły się nieco przypadkowo i tak trochę mało po "boleniowemu". Kto by się jednak przejmował... 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Przepiękna rapka Mateusz !Szczere gratulacje.No i fotka prima sort :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Dziś taki forumowy stykacz cieżko wypracowany. Prawie wszedzie gdzie dziś byłem bolki zerują na sieczce,a ta to przed wobkiem ucieka i jak tu oszukać rybe..? No i nowa mete przy okazji znalazłem, której trzeba bedzie poświecić troszke uwagi 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinspol Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Na ostatnie nadbużańskie 3 wyprawy z kumplem trochę połapaliśmy: 4 bolki, 6małych szczupaków, i dwa sandacze - w załączeniu największe dwa bolki 78 i 70. Było też kilka niezaciętych brań boleni. Trochę szkoda:)Bolenie łapane głównie na BONITO (różnych roczników) oraz dodatkowo na SPIRIT'a i Hegemonka. Edytowane 9 Września 2014 przez marcinspol 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Ładnie połapaliście! Ten po lewej to już konkretny bolo Gratulację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi